Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

perjantaina, helmikuuta 16, 2007

Entäpä vauvojenpuolue?

Nykyäänhän on mm. sellainen yhden asian puolue kuin Senioripuolue, joka kaiken maailman suomi24-keskustelufoorumeilla huutaa sen peräänmikseivät kaikki yli 55-vuotiaat yhdisty ja aja yhtenä rintamana vain senioreiden etuja.

No entäpä vaikka Tyyppi ja Tyypin aikalaiset? He, jotka eivät saa edes äänestää, lähes kahteenkymmeneen vuoteen. Tämä kaikanlainen yhden asian ajaminen ja korkeintaan kahden asian vastakkainasettelu on niin köyhää. Valitse: vanhempasi ja lapsesi. Kumpien vaikkapa terveydenhuoltoon panostetaan? Valitse, valitse!! Kun ei edes tarvitse. Kun ei edes pitäisi.

Jumanskeka! Kivikaudella jo yhteisöt pystyivät ja tajusivat hoitaa niin lapsensa että vanhuksensa (siis yli kaksikymppiset) ja jotkut yhteisöt jopa vammaisensa. Mutta eeeeei 2000-luvun alussa. Älkää nyt olko naurettavia!

Tunnisteet: ,