Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

tiistaina, helmikuuta 13, 2007

Imelda Marcos Jr.

Jaakko kantoi töistä kotiin Tyypille parit kengät. Kiitokset niistä. Tyypin kenkävarasto kasvoi kymmenellä parilla. Nyt kenkiä on 27 paria ja kahdet sisätossut. No mainittakoon, että muutamat jää jo alkumetreillä pieniksi, osa sitten vähän myöhemmin ja osaa ei Tyyppi voi käyttää ennen kuin vasta pari vuotiaana. Mutta eipä tarvitse hankkia kaikkia sittenkään. Tänäänkin saaduista osaa ei ole ede kunnolla pidetty jalassa, eli käytännössä ihan uusia.

Harmi vain, että jos Tyyppi on poika niin aika monet kengät jäävät odottamaan seuraavaa potenttiaalista käyttäjää. Sillä tyttöjen ja poikein vaatetus ja asusteet ovat jossain määrin poikia diskriminoivia. Mutta sitten taas myös päin vastoin.

Perjantainakin olimme Hempasta etsimässä Nasulle (viiisvee) housuja ja paitaa. No yyyberkuulit farkut löytyivät sentään tyttöjen puolelta, mutta kuka on sanonut, että dinosaurukset on vain poikien yksinoikeus?! Halloooo! Miksi ylipäätään pitää olla tyttöjen ja poikien vaateosastoja? Eikö jokainen voisi ihan itse valita mitä ostetaan? Siis voisihan se asettaa omankin miehuuden tai vanhemmuuden koville, jos vaikkapa 3-vuotias poika haluaisi balleriinarimpsun, mutta kyllä se nytkin ne siellä näkee. Ainakin Itiksen Hempassa. Ne on niiiin käytävässä kiinni.

Nyt Nasulla on kuitenkin dinosauruspaita, joka päällä oli hyvä katsoa esihistoriallista dinopuisto -ohjelmaa. Vaikka se olikin poikien osastolta. Toivottavasti Nasu muistaa mitä puhuttiin. Että IHAN hyvin tytöllä voi olla dinopaita ja että Hannallakin on par'aikaa käytössä poikien osastolta hankitut kengät, isän lippalakki ja itseasiassa isän takista modattu ja pienennetty talvirotsi.

Minulla oli pienenä yhtä ja toista nk. unisexiä. Tai sellaista mitä voitaisiin noin yleisesti pitää poikien asusteena. Kuten kevät-kesään armeijanvihreä koko haalari sisä- ja ulkokäyttöön. Vähän kuin Top Gunissa. Tosin rinnuksessa oli iso Iines-ankka. Se oli minusta niin makee. Metallivetskarikin. Vau! Ja eräältä ääninauhalta löytyy kuinka selitän mummolle millaisen HIANON repun sain. "Siinä on motoklossipyölä ja sellainen kissansilmäheijastin--".

Tunnisteet:

2 Comments:

At 3:49 ip., Anonymous Anonyymi said...

Älä nyt viitsi aikuisten oikeasti väittää, että poikavauva ei voisi pitää tyttövauvakenkiä. Mitä väliä sille mukulalle on siitä mitkä tossut sille jalkaan laittaa? Mille vuosisadalle sinä oikein olet jämähtänyt, anteeksi vaan?

 
At 3:53 ip., Blogger Hanna Kopra said...

Vuosisatoja sitten oli hyvä jos oli kengät.

Kolmivuotias ei välttämättä (ellei ole ns. suuntautunut) kulkeä tyttöjen lakerikengissä... Välttämättä.

 

Lähetä kommentti

<< Home