Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

perjantaina, helmikuuta 09, 2007

Pyhälapsi

Eikö ne ole kaikki? Vähän niinkuin vanhempiensa omia jeesuslapsia. Parempia kuin muiden ja ennennäkemättömämpiä kuin Jerusalemin sinappikone itse?

Hyvä niin, sillä se takaa vastasyntyneelle lapselle oletettavasti paremmat olot kuin jos niin ei olisi. Kun ihminen on usein muuten ihmiselle susi.

Eilisessä synnytysvideossa äiti sanoi, että jännästi se äidillinen rakkaus ja ylenpalttinen hoivan tunne ei tullut kuin salama kirkkaalta taivaalta, vaan vähän perässä... hetken päästä kasvaen.

Sitä itse miettii joskus samaa. Että mitä tapahtuu tunne puolella, kun Tyyppi vihdoin ulkoistaa itsensä.

Samaisella videolla se isä sanoi taas, että miehellä varmasti herää suojeluvietti nopeammin kuin äidillä. Erittäin hyvä juttu. Siksi ainakin tämän isän mielestä on hyvä ja hienoa olla mukana synnytyksessä.

Sitten vaan pitäisi muistaa, että rajat eli limitit on sille meidän pyhällelapselle ihan yhtä olennaisia kuin se suojelu ja ylenpalttinen hoiva ja rakkauden tulva.

Tunnisteet: ,

1 Comments:

At 2:18 ip., Anonymous Anonyymi said...

Paljon asiaa mulla tanaan, sorry!

Ei mulla heranny aidinrakkaus ku vasta kun vauva oli joku 3kk, ja sain hanelta takasin jonkinlaista vastakaikua, hymyja jne. Sita ennen olo oli kuin robotilla. Ja mulla kauhee syyllisyys paalla kun ajattelin etta en osaa rakastaa omaa lastani.

-London Calling

 

Lähetä kommentti

<< Home