Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

sunnuntaina, helmikuuta 18, 2007

Olen raskaana

Viime aikoina asia kenties on alkanut kristallisoitumaan. Ihan hyvä, kun otetaan huomioon se seikka, että laskettuun aikaan on 40 päivää.

Vatsan piukeus muutamana päivänä saattoi johtua taas siitä, että se mahdollisesti laajeni. Mikä on myös ihan hyvä asia. Olen näet miettinyt millaisessä mykkyrässä Tyyppi sisuksissani mahtaa olla, kun ulkoiset mitat eivät ole olleet sanottavia. Ja sitten ajatellut millaisessaruntussa sisäelimeni mahtavat olla.

Vaihtoehdot ovat olleet: Joko Tyyppi on jonkinsortin nääpiöjoogi, joka on aivan solmussa TAI sitten joku ailieni, joka taipuu merkillisiin väleihin (suolien ja elinten sekaan) vaivatta.

WC-rituaalitkin ovat muuttuneet. Kamala hädän tunne, mutta ilmeisesti rakko alkaa olla suhteellisen rajoitetussa tilassa, kun sisältöä sinne ei tunnu juurikaan enää mahtuvan. Ja jokainen vessan huuhtelukerta juomavedellä...

Autosta nouseminenkin alkaa tuntua ...siltä, että tiedostan nousevani autosta. Kun kaikki mikä yleensä sujuu aivan itsestään alkaa olla tiedostettua toimintaa, niin silloin yleensä on normaalista poikkeava fiilinki. Vaikka meillä on suht korkealla auton penkit ja ja siten hyvä ergonomia, niin nyt ihan miettii: "taas pitää ährystää..."

Ja yölliset kääntymiset. Herään, totean A) pitää nousta vessaan B) pitää kääntyä. Sitten joko hetkuttelen itseni sängyn reunalle ja pungerran ylös tai valmistaudun punnertamaan itseni toiselle kyljelle. Joskus voin miettiä jopa sitä miksi ylipäätään olen hereillä, kunnes kyljessä tuntuu siltä kuin joku pärisyttäisi vettä sisälläni, tekisi kroolipotkuja vastusvesialtaassa (vai mikä se nyt on millaisia DDR:ssäkin jo käytettiin ja koirien vesiterapiassa on).

Tunnisteet: