Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

tiistaina, lokakuuta 03, 2006

Yksinkertaista algebraa

Jotkut speguloivat sitä onko Tyyppi tyttö vaiko poika. Äitini tuntuu olevan varmempi siitä, että Tyyppi on poika. Samoin Jonnan äiti. Jonna sentään vauvautuu pitämään mahdollisena sitäkin, että Tyyppi voi myös olla tyttö. Tosin on vain yrittänyt pakottaa Tyypin nimeksi Valttia, joka on siis pojan nimi.

Mutta koska aina pitää olla hyvät perustelut argumenteille, näin on myös äidillänikin. Nyt voi pudota kärryiltä, mutta yritän hahmottaa tämän mahdollisimman simppelisti. Se menee näin:

• Minä olen ainoa lapsi, tyttö
• Jaakko on poika ja Jaakolla on 1 veli
• Äidilläni on 2 veljeä ja 2 siskoa
• Isälläni on 1 veli
• Jaakon äidillä on 2 veljeä
• Jaakon isällä on 3 veljeä
• Minulla on isän puolelta 3 poikaserkkua ja 1 tyttöserkku
• Minulla on äidin puolelta 8 tyttöserkkua (ja 1 poika, jota ei voi nyt laskea mukaan)
• Jaakolla on isän puolelta 5 poikaserkkua ja 3 tyttöserkkua
• Jaakolla on äidin puolelta 1 poikaserkku ja 2 tyttö serkkua

Eli summa summarum: poikia on 19 ja tyttöjä 17 (ilman isien ja äitien päälukuja)

Vanhempien serkkuja, omia pikkuserkkuja ja isovanhempien sisarruksia ei pysty eikä jaksa alkaa laskemaan. (Virmailan ja Mänttärin suvut kun ovat yhtä laajoja kuin Suuri ja Mahtava Neuvostoliitto).

Nyt voidaan sitten miettiä, että MITEN tämä laskutoimitus nyt mitään todistaa, mutta kuten Martti Servo niin viisasti sen sanoo: Joillekin kaksi on vain kahdeksan.

Tunnisteet:

4 Comments:

At 9:40 ap., Anonymous Anonyymi said...

moikka hna!

semmosta aattelin tuossa "laskuasi" katsellessa, että voit huoletta skipata sun suvun laskuista, sillä miehesi "satsaus" se päättää kumpi siitä tulee, tyttö vai poika, sinulla ei ole biologisesti hirveesti mitään sanottavaa:)

minä veikkaan muuten poikaa:)

 
At 9:43 ap., Blogger Hanna Kopra said...

Tiedän, mutta näin sen kuulemma voi päätellä. Siis myös.

Noh, aika näyttää.

 
At 2:14 ip., Anonymous Anonyymi said...

tere taas!

Juu, enhän minä sitä vakavissani tarkoittanu, kunhan rupesin ite kelaamaan, että hassuahan se on kuinka miehen kontribuutio päättää niin ison asian:)

en muuten tienny, että tuollakin periaatteella sen voisi päätellä... mihin se perustuu, tiedätkö ollenkaan? (sori, tutkijanainen nostaa päätään...)

olotiloja!

 
At 2:33 ip., Blogger Hanna Kopra said...

Siis tämähän perustuu puhtaaseen pluslaskuun ja äitini mielestä siis lähes aukottomaan teoriaan. Eli ihan sama kuin heittäisi kolikkoa.

Niin, pitäähän miesten edes jotain joutua/päästä päättämään. :D

 

Lähetä kommentti

<< Home