Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

keskiviikkona, marraskuuta 08, 2006

Asiantuntemusta

Enhän mä mitään muistanut, soittaa ja ilmoittautua Haikaranpesään. No ensi keskiviikkona sitten taas. Uusi yritys. Noo, käytiin Mairen kanssa katsastamassa missä terveyskeskus sijaitsee, ettei me nyt ihan totaalitotaalitunareita olla.

Tänään ja jo yöllä on vatsanseuduilla tuntunut jotain. Sitä voisi varmastikin kuvailla juuri siksi "kohdun kasvuksi" ja mitälie liitosten venymiseksi. Mutta ei se mitään epämiellyttävää ole. Yleensä ei vain ole ollut tapana tuntua tämmöistä.

Yöllä totesin Iikkeasta ostamani puikulatyynyn erinomaiseksi unikaveriksi. Se on sellainen höyhenversio, eli raskaampi malli niistä kahdesta, joita Iikkeasta saa. Siihen on hyvä nojata puoliselällään nukkuessaa sekä kyljellään ollessa tukeutua, ettei repsahda vatsalleen. Olin kaukaa viisas, kun tämän hankin jo kuukausia sitten.

Viikonloppuna pitäisi mennä katsastamaan Armaanin bestiksen Onnin vaunuja. Onni kun muuttaa ihan toiselle mantereelle eikä siellä ole tarvetta ihan pakkasen kestäville hyökkäysvaunuille. Mutta se on vähän sama kuin menisin katsomaan lypsylehmää, peltotraktoria tai syvänmeren sukellusvenettä. Ei ole noita vertailukohteita. Ei tietämystä.

Joidenkin mielestä Brion tai Emmaljungan yhdistelmävaunut ovat ihan todellisia Mersuja, mutta toiset sanovat että yhdistelmät eivät vedä vertoja kunnon vaunuille ja kunnon rattaille. Diipisdaapis. Mäjen niin tajuu.

Tosin yksi näkemys minulla on. Rengaskoko ja -malli saisi olla sellainen, että sillä pääsisi huonomminkin aurattua katua pitkin, eteenpäin.

Tunnisteet:

1 Comments:

At 7:08 ip., Anonymous Anonyymi said...

Omien selkävaivojen vuoksi otin heti vaarin sinun puikulatyynystäsi. Painun mahd. pian kyseiseen varusteluliikkeeseen. Olen yrittänyt olla nukkumatta superkieroissa asennoissa. Vatsallaan kun tykkäisin olla, mutta pikkukaveri alkaa sellaisen potkurumban heti, etten saa unta jatkettua. Nyt jo muutama viikko on mennyt vääntelehtiessä.

Minä tänään vihdoinkin muistin ilmoittautua Haikaranpesään. Ihan viime tipassa soitin ja sain nimemme listalle. Antoivat samantien synnytysvalmennus ajankohdatkin helmikuulle. Sinä sitten ensi viikolla ehkä muistat soittaa tai sitä seuraavalla. Eihän sille tulipalohoppua ole.

 

Lähetä kommentti

<< Home