Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

perjantaina, lokakuuta 20, 2006

That’s one small step for a man, one giant leap for mankind

ShzyuUiiuuiiuu... shzyyYYyyHUHuu... ZshhhUUuFffuyyyiiiii... tutum-tutum-tutum...

Ennen kuin Klonkku saatiin paikallistettua lantion alaosista jokseenkin pitkän etsinnän jälkeen, äänimaailma oli kuin avaruudesta. Verisuonien (ja siis verenkierron), suoliston ja sisäelimien muodostamat äänet olivat kuin Neil Armstrongin kuuluisalta nauhalta.

Ja tietyllä tapaa Tyyppi a.k.a. Klonkku on Neil Armstrong. Kuten N. Armstrong on sanonut kuumatkasta: "I think we're going to the moon because it's in the nature of the human being to face challenges. It's by the nature of his deep inner soul ... we're required to do these things just as salmon swim upstream", voi Tyypin kuvitella jokainen päivä ja uusi hetki sanovan jotain saman tapaista. Tosin Tyypin ja muiden Tyypin kaltaisten tyyppien "kuukävelyt" ovat vieläkin syvemmällä Meissä, ihmisissä.

Kuulemma siellä oli paljon liikettä. No hyvä, että aamu kahdeksalta ollaan reippaita. Onhan jalatkin jo saavuttaneet kehityksessä kädet ja ovat tästä lähin pidemmät. Että sopii jaloitella.

Sydämenlyötejä juuri sopivasti 145-155 minuutissa (käsittääkseni), itsellä arvot ja verenpaineet kunnossa, painokin noussut vain vähän, eli siis muualta saattaa olla lähtenyt tavaraa. Ei siis paha. Ei lain.

Voin ostaa ja alkaa syömään raskaana oleville tarkoitettuja multitalentvitskuja, rautavalmisteita jos alkaa väsyttämään kamalasti ja maksalaatikkoakin voi syödä kerran viikossa. (Edit: Toiveajattelua. Lähinnä kerran kuussa.) Omalla vastuulla. Kun valmislaatikoissa maksanosuus on vähäinen.

Pitää soittaa Kätlärille ja kysyä siitä istukkaverenluovutuksesta. Neuvolassa muistettiin, että Kätlärillä moinen on joskus maailmassa onnistunut, mutteivat olleet varmoja. Siis pitää soittaa hevosen suuhun, niin sanoakseni. Jos ei onnistu, niin sitten pitää vain vaihtaa laitos Naisten klinikkaan.

Tunnisteet: ,