Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

tiistaina, marraskuuta 14, 2006

Venyy ja paukkuu

Nyt on vatsa alkanut jopa näkyä, tietyissä vaatteissa ja etenkin saunassa. Näytän varmasti buddhalta, mutta Jaakko ei käytä tällaisia kuvaavia ilmauksia, vaan on vihjailevampi "Nyt toi on kyllä kasvanut".

Myöskin vatsan seudulla on lähes päivittäin venymisen tunnetta. Jos nostaa esim. Mairen lattialta, niin saattaa kirpaista (D'oh!). Pitäisi nostaa kuin nostokurki, hitaasti. Asia, jonka kyllä muistaa, kun jotain on ensin kaappaisut ylös.

Eilen kävelyllä piti välillä ottaa happea. Vatsassa tai missälie liitoksissa tuntui hieman omituiselta, noin mitä yleensä on normaalitilassa tottunut kokemaan. Olen ottanut käyttöön myös asennon, josta mm. Anna alussa pottuili, eli kädet alaselkään nojaten ja vatsa eteenpäin työntyen. Siinä ei ole mitään pottuiltavaa, se on justiinsa hyvä asento! Henki kulkee ja jotenkin vain siinä on hyvä olla.

Kuva: täältä

Tunnisteet:

1 Comments:

At 2:29 ip., Anonymous Anonyymi said...

Kovin kulostaa olo tutulle...
Onpa helepotavaa kuulla, jotta tietää kuuluvan asiaan :)

 

Lähetä kommentti

<< Home