Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

perjantaina, joulukuuta 29, 2006

MTV3.doc Elämän ihme

Eilenhän tuli siitä se toinen jakso. Toinenkin SSK-SKK:lainen oli ajatellut sen katsoa ja kyseli moneltako se tulee. No sähän tuli ihan prime timessä, eli vallan 23.00. Ainahan mä olen muutenkin jaksanut varta vasten vartoa niin myöhään.

Kovasti koetin. Join oikein pahamaineista cola-colaa saunajuomana ja tsemppasin. Ihmettelin miksi Natascha Kamputzean toinen (jo) haastattelu tulee (ylipäätään) ja miksei MTV3.doc ja ko. haastattelu olisi voitu esittää juuri päin vastaisessa järjestyksessä. Mutta, kaippa haastattelun tyyppinen puoli sensaatiomainen friikkien esittely on paljonkin antoisampaa kuin todeta mitä kaikkea kummallista tapahtuu naisen kropassa ja sen sisällä, kohdun uumenissa.

Muistan nähneeni, että dokkarin äiti jätti delfiinien kanssa työskentelyn (miten tyyyylsä duuuni, en mä vaan kestäisi) ja kävi vesi jumpassa ja sitten näin, että se lapsi oli syntynyt. Välissä näin unta hyrristä ja leijoista... Totesin, että olin ollut urhea ja kovin reipas, mutta turha sitä on kauempaa notkua.

Otti päähän, että ohjelma tuli niin myöhään. Otti aivoon ja samalla takaraivoon, että Maikkari on ostanut koko dokkarin ja päättää lähettää sen lähempänä vuorokaudenvaihdetta ja kuitenkin suoltaa taajuuksiltaan kaikkea puolivillaista ...roinaa kaiken muun ajan. Että joku on valinnut tällekin ohjelmalle juuri tämän lähetysajan.

Laitoin palautetta. Toivottavasti Elämän ihme tulisi uusintana.

Tunnisteet: ,

2 Comments:

At 10:46 ip., Blogger Selenn said...

Niin! Ja ei ole yhtään ajateltu raskaana olevia.
Todella halpamaista :)

 
At 10:24 ap., Blogger Hanna Kopra said...

Ei niiiii-iiin olla! On siinäkin ollut kohderyhmäajattelua oikein kunnolla.

 

Lähetä kommentti

<< Home