Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

perjantaina, joulukuuta 22, 2006

Elämän ihme

MTV3.doc tuli eilen, myöhään. Kitkuttelin sen loppuun, koska mahdollisuutta tallentamiseen ei ole.

Tietty se nainen on joku delfiinienkouluttaja! Vähänkö olisi A) ylipäätään siistiä olla delfiinien kouluttja ja B) tommosessa ulkoilmapaikassa vielä. No, eipä olla.

Ihan kiva dokkari, mutta se mikä tuli YLE:ltä se BBC:n sarja, se oli aivan törkeän hyvä. Tietenkin siitä on joku vuosi eikä sitä tule ihan heti uusintana eikä sitä saa YLE Shopistakaan deeveedeenä.

Vähän pelottavan näköinen se sikiö niissä televisioiduissa animaatioissa, mutta kait ne on hyvinkin pitkälle vähän... Kun korvatkin hakevat paikkaansa. Maire makasi kummullani ja kuunteli Tyypin "mesoamista".

Yksi mikä eilisessä dokkarissakin nousi esiin, on se että kun Jaakko laittaa käden vatsalle siellä ei tapahdu mitään, mutta kun se ottaa käden pois heti tulee iskuja. "Kenen karrrvaset kädet noi oli?!"

Ensi viikon torstaina olisi sitten toinen osa. Silloin aamulla on neuvola, joten eiköhän Jaakkokin jaksa paremmin katsoa sen jakson.

Kuva: täältä

Tunnisteet: ,