Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

tiistaina, tammikuuta 30, 2007

Ei alle 60 senttisille

Sain eilen sen Iikkeankassillisen vaatetta Tyypille. Nyt siis todellakin on bödejä, jos siis jotain. Kävin sitten tuossa läpi kaikki Tyypin vaatteet. No niitä bödejä on todella paljon (meinasin laskea, mutten jaksanut). Ihan peinelle on t-paitoja, mutta muutoin alle 60 senttiselle ei kyllä kamalasti mitään muita kledjuja.

Kun mietin, että tavallaan Tyyppi voi olla sitten kuitenkin ihan "kunnon" kokoinen, niin tuntuu vähän turhalta hankkia mitään alle 60 senttiselle, mutta kun katselen ja tunnustelen vatsan seutuani, niin sitten taas... Kovin paljoa yli 60 senttinen ei sinne NYT varsinkaan mahdu.

Päädyin siis seuraavaan. Odotan ihan viime metreille ja hankin sitten nippanappa ajoissa ne ihan ensimmäiset rievut. Tai jos en itse kerkeä niin sitten se jää kyllä Jaakon harteille. Ja koska Tyyppi on ihan peini vain hetken, voi Jaakko ottaa vaikka tulevan Tuhvan mukaan (kun se aina välillä innostuu asioista ja sillä on hyviä idiksiä). Kun ei se sitten oo niin tarkkaa. Niin että mitä sieltä tulee.

Alan olla ihan täynnä kaikkea sitä mitä pitää hankkia. Tänään kysyin tulevalta Muamalta, että "montako peittoa sillä PITÄÄ olla?!", kun yksi ei tunnu riittävän. Ihan Greeeeiiisiiiii!

Tunnisteet:

2 Comments:

At 6:53 ip., Anonymous Anonyymi said...

Mulla oli tasan 2 (jotka sain sinulta ihanine sloganeineen, sinappikone jne...!:) 50cm bodya ja ne meni pieneksi viikossa. Ihan hyvin se tuhiseva pallero voi oleilla isomissa kledjuissa. Saastat siina muutaman pennosen!!

-London calling

 
At 10:08 ip., Blogger Hanna Kopra said...

Niin. Totta. Mulla on laatikossa noita kuminauhojakin ihan käyttämättöminä. Niilla voi sitten vaikka kursia pisimpiä hihoja vähän lyhyemmiksi. ;P

Joo, Tyyppi saa kulkea jonnin aikaa vaikka vähän löysissä vaatteissa. Onhan se tosi hip hop.

 

Lähetä kommentti

<< Home