Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

tiistaina, tammikuuta 23, 2007

Kulkupeli

Siis Hau siisti tis iis?! Tällainen trioBike olisi joo hieman hieno, mutta... kenties halutuilla perusvärisillä elementeillä vähän kallis (£ 1,990.01).

Kun olin natiainen pyöräilin isän kanssa paljon. Siis isä pyöräili ja minä istuin takana ja nautin kyydistä. Silloin ei vielä ollut edes niitä nykyisin niin tuttuja oranssisia muovikuppi-istuimia lapsille.

Nykyään löytyy myös perävaunuja polkupyöriin, joihin voi lastata tavaran sijaan vaikka lapsia tai koiria. Siis sama idea kuin tässäkin, periaatteessa, mutta tämä trioBike on vain paljon vetävämmän näköinen.

Maire-koirankin kanssa on jo logistisia ongelmia. Mairea ei tulisi mieleenkään juoksuttaa pyörän vierellä. Siinä olisi joko koira ketjujen välissä tai pyörä kuskeineen jorpakossa. Ajatuksenakin jo aivan liian stressaavaa. Ja pitäähän Mairen päästä mukaan! Etenkin jos tunneiksi ja taas tunneiksi lähdetään jonnekin kauniina kesäpäivänä, niin sitten pitää mennä jalan.

Sikäli ehkä joskus harkitaan sitten sellaisen perävaunun hankintaa. Sillä olisihan se oikein näppärää päästä pyörillä (ilman bensiiniä) koko kööri liikkumaan.Uskoisin nimittäin, että menee myös joku tovi ennenkuin kovin haastavia matkoja Tyyppi itsekään polkee...

Tunnisteet: