Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

maanantaina, tammikuuta 22, 2007

Konkretiaa

Kun palasimme lauantaina Lahdesta oli automme kuin Nissan Noten mainoksesta, ääriään myöten täynnä. Vauvantarviketta. Loppumatkasta Jaakon piti asetella kauppakassit jalkoihini ihan ajatuksella.

Nyt on kuvan Brio Novat vaunuvarastossa, on sitteri ja turvakaukalo. Hoitopöytä/-kaappikin saatiin kuin myös Tyypille kudetta.

Itselleni sain siis Ruskovillan rinnanlämmittimet, niitä "tissivuotolappuja" ja mm. synnytykseen homeopaattisen pilleripaketin.

Autoa kun ahdettiin täyteen alkoi tuntumaan, että "tää on niin sitten tässä". Siis, että nyt "siitä" alkaa tulla totta.

Tunnisteet:

2 Comments:

At 11:45 ip., Anonymous Anonyymi said...

homeopaattisen pilleripaketin? ainiinjoo... ehkä sitten siellä haikaranpesässä.

jotenkin kuulostaa hassulta, että synnytysosastolla voi nauttia homeopaattisia valmisteita, ihan niinkuin siellä voisi tehdä jotain loitsuja ja taikojakin kuten ennen vanhaan... mutta ehkä minä olen vain liian ahdasmielinen ja länsimaistunut...

 
At 9:30 ap., Blogger Hanna Kopra said...

Niin... hassulta ja hassulta. Minusta homepaattiset lääkkeet ovat joskus yhtä hassuja kuin se seikka, että useampikin tuttu ottaa ordinary pääkipuun heti kerralla kahdeksan kappaletta Burana 400:sia tai vahvempia jos vaan löytyy. Ja sitten ne ihmettelee kun vatsa on jotenkin... hassu.

Parasta ja tehokkainta flunssahoitoa sain Pekingissä kiinalaiselta hotellinlääkäriltä, joka tosin ei puhunut enklantia, mutta joka paransi minut aivan primakuntoon akuneuloin ja ihmepillerein. Niin ja tietty vihreellä teellä.

Täällä samantilan paranteluun meni seuraavan vuonna lähes kuukausi kun Pekingissä yksi yö. Hassua...

 

Lähetä kommentti

<< Home