Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

perjantaina, tammikuuta 26, 2007

Kaikki on suhteellista

Eilen Markku-serkku totesi: "No ei toi sun mahas kyllä mikään iso ole" ja Jaakko saunassa "nyt toi sun maha on kyllä aika iso". Niin. Se riippuu vähän mihin on tottunut. Mun tunnetusti litteaan vatsan seutuun (tukehtuu hän palturiinsa) vaiko esim. oikeasti isoon vatsaan raskaana olevalla naisella. Setäni vaimolla, siis myös Markku-serkun äidillä, oli ainakin kahden viimeisen kakaran raskauksien aikana IHAN TOLKUTON vatsa.

Muistan, kun olimme Pirkkolassa vuonna yksi ja kaksi ennen nakkisotaa uimassa ja pihalla auringossa köllimässä, mitä mietin katsellessa Ruskin vatsaa. "Ihan järkyttävä". Siitä pääsemmekin toiseen seikkaan mikä liittyy mm. Ruskin järkyttävän kokoiseen raskausvatsaan ja raskausvatsoihin yleensä. Bikinien käyttöön.

Bikinit ovat minusta ehdoton ja ihan must asu raskaanaolevalla naisella. Tietenkin voidaan keskustella arvista ja muista, mutta... Se on ainoa seikka mikä minua harmittaa talviraskaudessa. Etten pääse käyttämään biksuja. Siis ulkona. Sisätiloja ei lasketa.

Tunnisteet: ,