Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

maanantaina, tammikuuta 22, 2007

rv30+3

TH huomasi siis aamulla, että "tänään ootkin 30+3 viikolla, vähän niinkuin sun laskettuaika", aivan. Aikas hauska detsku, eli detalji. Siis taas yksi sellainen "maaginen" päivä tai luku tai siis päivämäärä.

Ja päivän kunniaksi Londoniin foto, koska foto on aina kiva. Tossa mä koetan olla mahdollisimman au naturel. En siis kauheesti pullistele. Mutta ei toi kait nyt mikään 30+3 perusmaha ole. Siis niin pallo.

Siinä äidiksi-kirjassa sanottiin tossa jossain kohtia hetki sitten, että "nyt lähestytään 7. kuukautta" ja jotain ja jotain ja jotain ja että sitä pitäisi juhlia. No, kuten Annan kanssa tuossa ip-pitsalenkillä todettiin, että jos sitä ei juhli esim. omia syntymäpäiviää, niin mitä juhlittavaa sitä loppupeleissä sitten edes jää ja arki on niiin arkea, että kyllä juhlia pitää olla. Muuten voi "enää" juhlia Mairen ja Tyypin synttäreitä ja nimppareita sekä joskus jotain muuta. Kissanristiäiset kunniaan!

Ja kun allekirjoittaneen että Annan synttärit ovat ensiviikolla, niin taidankin pitää taas yhdistelmä kemutukset tai tarjoilen edes kahvia ja pullaa.

Tunnisteet:

3 Comments:

At 1:53 ip., Anonymous Anonyymi said...

Kiitos kuvasta!! Ihana masu!!! Tosi mukavan pyorea!!! Hyvan kokonen 30 vkoksi! Aattelle millanen se on kuukauden kuluttua. Tai sitten laskettuna aikana. Varmaan joudut ostamaan lisaa vaatetta, ainakin housuja!!

-London Calling

 
At 2:54 ip., Anonymous Anonyymi said...

Fin MAGE!!!Bra Bra, nythän se jo vallan näkyy

 
At 9:49 ip., Blogger Hanna Kopra said...

Maukkis: En aattele. Siis enkä aio kylläskään kauheesti ostella. Onneksi nää Hempan byysat on "väärän" malliset mun smagalle, joten näiden luulisi menevän ihan tappiin. Nää kato lerpattaa tosta päältä. Kerrankin jotkut housut lerpattaa vatsan kohdalta.

Skiguli: Tackar, det värkligen ju ser ut nu ju.

 

Lähetä kommentti

<< Home