Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

maanantaina, tammikuuta 22, 2007

Mikä nimeksi?

Ehdoton suosikkini tässä projektissa. Koska nimi on jotain mikä kuitenkin kertoo... jostain. Vanhempien valinnoista, huumorintajusta tai sen puutteesta, kulttuurista, suvustakin ja ties mistä, musiikkimausta.

Tietenkin olisi kiva antaa Tyypille nimi josta Tyyppikin voisi olla tyytyväinen ...no vaikka 3kymppisenä. Joku joka olisi kuitenkin mietitty vartavasten ja kaikkea sellaista ihanaa ja rakkautta sekä mitä kaikkea positiivista huokuvaa.

Meillä [lue: pitkälti minulla] on jo pitkään ollut niin tytölle kuin pojallekin vaihtoehtoja mistä yhdistellä hyvä nimi. Pojan nimestä aletaan olla jo lähes samoilla aaltopituuksilla, mutta tytön nimestä Jaakolla ei tunnu olevan oikein otetta. Sillä Pirre, Lissu tai Sirkku eivät nyt vaan... Ne nyt vaan eivät käy.

No Jaakko sitten oma-aloitteisesti meni nimikoneeseen ja alkoi ehdotella... Tahiti, Odessa, Vanamo, Verona tai miten olisi India. Mikä ihme miestä vaivaa? Miksi juuri paikannimet olivat yht'äkkiä juuri ne, jotka maistuivat suussa parhaille? Voi hitsin vitsi...

Sillä vain Veronassa olemme käyneet. Ja siis ihan kiva paikkahan se on, Romeon ja Juliankin kohtaamispaikka, mutta... Noh, tätä keretään veivaamaan vielä ihan yllin kyllin. Ja pääsen vaikka kiristämään sukunimellä. Pitää vain taktikoida...

Tunnisteet: , ,

2 Comments:

At 4:38 ip., Anonymous Anonyymi said...

Voi LOL! Tuosta nimikoneesta on kyllä varmasti riemua tänään.

"Prisilla Delila" tai "Hippo Samuel Moritz", ehdottomasti!

 
At 5:41 ip., Blogger Hanna Kopra said...

Aivan! Suositeltavia ja mitä mainioimpia!

 

Lähetä kommentti

<< Home