Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

maanantaina, tammikuuta 29, 2007

Keski-ikäiset miehet

...siis yli 4kymppiset ja niiden reagoimiset. Niin suloista. Lauantaina se tuli sellaisena ryppäänä, että siihen kiinnitti huomiota ja se hymyilytti.

Kävimme Ervasti divarissa, koska A) sinne oli yksi toimitus, B) siellä oli minulle ylläri ja C) isä oli tunnetusti kello 9.30 paikalla ja sieltä jatkettiin Ullalle kahville sekä aina eteenpäin kohti keskustaa.

Vatsani on siis ilmestynyt, pullahtanut esiin aivan viime aikoina, viikkoina. Niin, että sen voi ulkopuolinenkin aika hyvin huomata. Ei tosin aina edelleenkään kaikki eikä joka kerta.

Ervastilla kaikki ("papparat") tervehtivät kuten aina. Koo (eilen tuli aina yhtä viihdyttävä Men in Black II) ojensi vauvakirjan minulle "X lähetti tällaisen lahjan ...Niin ja onnea... nyt". Kiitos, kiitos! KooVeekin moikkasi jotenkin erityisen vakavasti, että teki mieli kysyä: "Siis mitääää?".

Ullalle kun mentiin (en ole käynyt muutamaan lauantaihin), niin Ulla aivan meni hölmistyneeksi, "Mikä tuo on?" ja tajusin että vastaukseni "Tää vatsa on kasvanut nyt ihan yllättäen" ei kenties kertonut koko totuutta. Matkalla vessaan kuulin kuinka Ulla vaati isääni tilille. Hiukan huvitti, kun isän vastaus kantautui korviin: "Siis mistä olisi pitänyt kertoa?! Ai siis ...niiiiiin toi". Kun tulin takaisin Ulla kysyi laskettua aikaa ja oli saada slaagin "Kaksi kuukautta!? Eihän toi vatsa näy sitten mihinkään!". Setä kysyi napakasti: "Kaikki hyvin?" ja sitten palattiin päiväjärjestykseen.

Sain syntymäpäivälahjaksi kahdet kengät. Talvikengät. Molemmissa painoi pitkälti pohjan materiaali ja etenkin pito. "Niiden pohjien pitää olla sellaiset, että sä ...nyt et kaadu ulkona... kun ...on liukastakin". Totta. Olisihan se ikävää, kaatua. Kuten se on aina ikävää. Mutta raskaanahan se olisi tavallista ikävämpää.

Tyttäret eikä kavereiden tyttäret saa lapsia. Tai saa, mutta se johtuu sellaisesta neitseellisestä sikiämisestä (toivottavasti) tai sitten ne hakee ne saunan alta. Se on vähän niinkuin pienenä pojista ja tytöistä tuntuu ettei vastakkaisen sukupuolenedustajien kanssa leikitä, kun pelkkä ajatus on vähän niinkuin ällöpöllö. Kuten Herra Housu totesi tupareissamme "mä en leiki tyttöjen kanssa" ja paineli kommentin jälkeen kaverini Ilona-tyttären kanssa taikahuiskuineen...

Tunnisteet: ,