Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

keskiviikkona, tammikuuta 03, 2007

Istukkaverestä...

...kantasolusiirteitä on otsikkona Veripalvelun Ytimekäs - Luuytimenluovuttajarekisterin jäsenlehden pikkujutussa. Siitä muistuikin mieleeni, että olen hukannut istukkaverenluovutuspaperit muuton yhteydessä tai jälkimainingeissa.

Laitoin (taas) Veripalveluun meiliä. Uskon saavani uudet paperit, ennen Tyypin tuloa. Koska neuvolassa tästä ei osata oikein kertoa eikä todellakaan Kätilöopistolla asiaa ole otettu puheeksi ja jos olen itse ottanut, niin vain yksi kätilö ylipäätään tiesi, että istukkaveren kerääminen on taas aloitettu ja vaikutti siitä kiinnostuneelta.

Syytä olisi.

Kuva: täältä

Tunnisteet: ,

3 Comments:

At 8:10 ap., Anonymous Anonyymi said...

Hei! Aikaisemmassa entryssäsi harmittelit kun missasit elämä ennen syntymää ohjelman toisen osan.
Mikäli sinut tavoittaa Yle Teema kanava, niin ei hätää! sama ohjelma esitetään Yle Teemalta Prisma ohjemasarjassa ja vielä inhimillisempään aikaan jo klo 19-20.

vinkkaa Hanna M

 
At 8:48 ap., Blogger Hanna Kopra said...

Ai jaa! No mutta! Mkä zägä! Kiitos vinkistä!

 
At 9:17 ap., Anonymous Anonyymi said...

Eipä mitään!
Satuin eilen lukemaan blogiasi ja myös sen entryn jossa kerroit tuon osan missanneesi ja tänään sattui sopivasti yle teeman ohjelmistosta tuo samainen ohjelma pomppaamaan silmään, joten päätin heti laittaa vinkin jakoon. :)

Sulla kävi siis hyvä tsäkä! :)

Hanna M

 

Lähetä kommentti

<< Home