Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

keskiviikkona, tammikuuta 17, 2007

Vaatteita ja aatteita

Tyyppi saa Ikean kassillisen ...jotain vaatteita. Niiden piti olla yhden Totin vanhoja, muttei ne olekaan. Se kenen ne ovat olleet, ei nyt jaksa kiinnostaa enää ketään ja kukaan ei halua Ikean kassillista vaatteita nähdäkään, kun on niistä päässyt eroon. Sopii meille. Kiitos!

Aivan totaali greit. Uskallan olla erittäin optimistinen. Sillä vaatteet tulevat ns. hyvästä, nyt jo espoolaistuneesta kodista, jonka perheenpäästäkin tiedän tarpeeksi, että voimme olla hyvillä mielin. Onhan perheenpää myös yhdistyksemme talousvastaava.

Sitten saan vielä vaunukauppojen yhteydessä extrabonarin, Ruskovillan rintojenlämmittimet! Vaunukauppaan kuuluu sitteri ja turvakaukalo jo entuudestaan. Niin ja vuosi vielä vaunuille takuutakin.

Huh, huh! Tänään on ollut olo kuin esikoululaisena Kannelmäen Maxissa. Ostin kerran arpoja Ladan konepelliltä myyvältä papalta (Laada ja pappa olivat siellä sisällä) viisi arpaa ja voitin niillä kaikilla (tyylikäs kahviastiasto, viininpunainen attaseasalkku, kampoja, jotain ja jotain). Se oli hieno päivä. Sekin.

Tunnisteet: