Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

torstaina, tammikuuta 18, 2007

Pascal Petit

"Aaappuvva – Hjälppivvä! Näinkö mulle on käynyt! Mies täyteen sullotussa pipossa, tule ja vedä mut näistä pysähtyneistä liukuportaista!" Tuleeko tyttäristä aina ihan äitejään?! Pelottavaa...

...Koska siis äidinkin, eli muaman mielestä oli tosi hyvä idea tilata Tyypille kangasnauhamerkkejä, niin tilasin. Koska muama tekee Tyypille vaatteita ja paljon onkin jo olemassa, muaman tekemiä ja "valmistuotteita" mitä merkitä. Ja tavallaan on hyvä merkitä ne, ainakin meidän perheessä. Ihan vaan, että itse tietää. Tai kun soittaa jonnekin esim. kahvilaan, niin voi heti sanoa: "Katsotko, kun siinä lukee...".

Mutta koska selvää ei ole onko Tyyppi tyttö- vaiko poikamerkkinen eikä siis nimestäkään sen enemäpää (hirrrvee lobbaus on tosin alkanut jo aikaa sitten), niin piti keksiä jotain muuta, mutta tunnistettavaa.

Itse olisin halunnut Pier Cusela (siis Jean-Pierre Kusela, mutta kun mulla on tämä lukihäiriö...), mutta muama kieltäytyi tekemästä enää vaatteita jos sellaisia tilaan. Muaman oma ehdotus oli Pierre Armaani (jo toooosi paljon parempi...). No, kun akat tappelee, niin Jaakko sai päättää. Jaakon ehdotus oli Pascal Petit.

Kun kerran haettiin jotain "hugobossmaista" rändiä, niin Pascal Petit on tosi hyvä. Ja jotkut tietää, että suomalaisessa muotitalossakin on ollut sellainen työntekijä kuin Pascal Petit, tosin ulkkomaan toimistossa.

Nyt sitten vaan kaikkiin kuteisiin ja kuoseihin nauhoja kiinni. Löytyy sitten tuhvankin kanssa reissuilla ne kengät ja on tosiaan helpompi soitella esim. allekirjoittaneen vanhojen lapikkaiden perään. Ja jos Tyyppi saa pienempiä kavereita, niin ne on sitten... ei mitään tommyhilfiger, vaan pascalpetit possee.

Tunnisteet: ,

4 Comments:

At 1:57 ip., Anonymous Anonyymi said...

Minulla myös oli tuo nauhaprojekti. Lehtikuusentien Aurinkois-tarhassa kaikissa vaatteissa luki CAMBRIDGE MEMBERS ja myöhemmin C-eskarissa IGLUTHINKING. Olisiko mahdollista saada yksi näytepala PASCAL PETIT - nauhasta omiin kokoelmiin?

 
At 8:54 ip., Blogger Hanna Kopra said...

Toki. Staikkukokoelmiin varsinkin ;)
Laita meilillä osoite, niin tulee (hna miukkismaukkis ubiubi.net)

 
At 10:23 ip., Anonymous Anonyymi said...

mukavaa olis nähdä lauantaiseurassa torkkelinkadulla - k:lla on sulle joku can't live without - vauva - aiheinen kirja varauksessa.

 
At 7:29 ap., Blogger Hanna Kopra said...

NIIIN! Siis kato, mun raskauspää on ihan eri pää kuin yleensä. Se on kuin kahdesta poikittain menevästä linjasta koostuva siivilä...

Pitää tulla käymään!!

 

Lähetä kommentti

<< Home