Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

maanantaina, helmikuuta 05, 2007

1 h ja 2 min.

Aamulla puhelimeen vastanneen tädin tomerasta kehoituksesta marssin terveyskeskukseen. "Vähän jonoa", eli tunnin verran. Niin akuutti siis mä olin. Raskaana olevan nainen ja tunnin joutuu odottamaan.... ziiiisus.

No kuten yöllä olinkin jo nähnyt unta, ei jalassa ole mitään vakavaa. Ei tarvitse amputeerata tai kutsua mitään erikoisosastoa lääketieteellisestä erikois...osastolta. Kahdessa minuutissa asia pihvi. Tavallaan vähän tuntui turhalta, mutta olipa terveydenhoitajan tarkastama.

Mutta eilen otti päähän. Ai että mua otti päähän. Vaikka osasinkin diaknosoida tilanteen siis ihan hyvin ja oikein, niin vatutti mahdollisuus jostain... toimenpiteistä ja ihan vaan antibioottikuurin mahdollisuudesta. Mutta ei siis onneksi sitten yhtään mitään. Tai no tarkkailua.

Tunnisteet:

3 Comments:

At 10:57 ip., Blogger Mari L said...

Komeat on jäljet. Mielenkiintoista sulla nyt seurata onko vauvalla syntymämerkkiä suht. samassa paikassa kuin nämä komeat jäljet sulla.

 
At 9:40 ap., Anonymous Anonyymi said...

Siis pääseeks teillä jo tunnissa sisään?? Huh huh, mikä etuoikeutettujen terveyskeskuspalveluiden paikka teillä on?!

 
At 9:44 ap., Blogger Hanna Kopra said...

Mary
Kuva ei pääse todellisuuden oikeisiin... väreihin. Mustelmakin on oikeasti olemassa ja nyt jo mukavasti on tumman puhutteleva.

Siis jos Tyypillä on jalassa kans samanlainen merkki, niin se olisi aikas hurjaa. Tyypin intiaaninimi voisi olla siinä tapauksessa Jalkahaukku.

Alle kahden tunnin ei ikinä...
Siis ehkä se on vaan tätä saaristolaisuutta. Siellä jono lyhyeni eilen jo sillä, kun papat olivat sekoittaneet terveyskeskuksen ajanvarauskortin optikkoliikkeen vastaavaan.

 

Lähetä kommentti

<< Home