Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

sunnuntaina, helmikuuta 04, 2007

Unet III

Eräänä yönä tässä ihan lähi... yönä näin unta, että Tyyppi syntyi ja sillä oli tukkaa. Mustaa tukkaa. Ei mitään hippikampausta, vaan pikemminkin sellainen lyhyt Audrey Hepburn tyyppinen hiusraja ja kasvojenkin muoto.

Seuraavassa "leikkauksessa" olimme siirtyneet jo vähän kauemmaksi ajassa ja Tyyppi oli ilmeisesti tyttölapsi, koska oli nimetty erään isotädin (kenen jääköön arvailujen varaan) mukaan. Ja Tyyppiä pidettiin kovasti Audreyn näköisenä ja oloisena. Siis hyvä tapaisena.

Samassa unessa tajusin jossain arvonnassa valita keräilyharvinaisuuden, kun jonkun artistin tuotannosta sai valita viimeisimmän uutuuden ihan missä toistomuodossa tahansa. Oli DVD:tä, Cee Deetä ja Ceeekasettiakin, mutta tajusin ottaa vinyylin.

Tunnisteet: ,