Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

maanantaina, maaliskuuta 12, 2007

Laskeutuminen aloitettu

Aamulla oli taas neuvola. Kaikki arvot kohillaan eikä mitään virtsistulehduksia.

Paikalla oli taas harjoittelija. Se on jännittävää olla mukana siinä, kun toinen perehtyy työhönsä. Siis hyvällä tapaa. Verenpaineita ei pyöristellä turhia ja muutenkin kaikki mitataan ajan kanssa.


Vatsa ei ollut kasvanut viime viikosta, samat 34 senttiä. Ja syykin on melko luonnollinen: Tyypin pää alkaa olla aika kiinteästi paikoillaan. Eli laskeutunut jo jonkin verran lähtökuoppaan.

Ja siitähän sitten heräsi muutama ajatus:

• Mitä kaikkea on kesken?
- Kaapin maalaus
- Tyypin jeesussänkyn suojus (äiti tosin varmaan jo tehnyt senkin)
- Henkinen sopeutuminen...

• Mitä kaikkea pitäisi NYT tehdä?
- Markku-serkun ja mun projektin kamat originaalikuntoon
- Pari työjuttua
- Ja sitten jotain, mutta mitä?!
- Siivota kotona

• Onko jotain mitä olen unohtanut?
- Varmasti on, mutta kuinka paljon?

Ja sitten kaikkea sellaista kuin: "Eih! O-Ouu! Jaakolla ei ole niitä speedoja vieläkään! Onks tää viikko hyvä synnyttää? Mitä on ensi viikolla? Onhan mulla ollutkin vatsa sekaisin tässä... no vähän. Mitä jos mulle ei tule supistuksia? Vitsit jos se syntyy viikonloppuna (ei saada istukkaverta luovutettua SPR:lle), mutta olisihan se kiva jos se olisi ns. sunnuntailapsi, niinku mäkin..."

Jaakko otti viimeisimmät infot ihan rauhassa vastaan, mutta suhtautui täpäkästi siihen, että se pensseli siis pitää hankkia. Mutsi, siis muama antoilistan:

- Varaa taksirahaa jääkaapinoveen (vaikka olisi kortteja ja kortteja)
- Taksilla on mentävä, kun Kätlärin "lähellä" ei ole kuitenkaan pysäköintipaikkoja (varsinkaan päiväsaikaan)
- Laita Haikaranpesän puhelinnumero myös jääkaapinoveen (vaikka se olisi puhelimessa ja puhelimessa)
- Heti pitää soittaa, kun lähdetään Kätlärille, että tulevat hakemaan Mairen
- Ja sitten oli vielä jotain, mitä en muista.

Vaikka minullahan ei ole mikään kiire Tyypin tulemisen kanssa, niin tavallaan tuollainen pikku vihje siitä, että sekin aika lähestyy aiheuttaa omituisia tunnetiloja. Jännitystä, pakokauhua, sekopäisyyttä, hykertelyä... Ihan sekaisin ja päällekäin. "Tulis, ei tulis, tulis, ei tulis, tulis, ei tulis, tulis vaan, eikun ei vielä, ekun jooo-o, eikun ei nyt vielä..."

Tunnisteet: ,

4 Comments:

At 6:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

JEE! Meidän (mun ja TL:N) villiäkin villimpi veikkaus on, että Tyyppi puskee maailmaan ihan tuota pikaa. Ei varmaan jaksa odottaa LA:aan asti.
Ja mitäpä sitä venyttämään tulemistaan, Arppi on jo seuraa vailla! :) (Joutunut ressukka leikkimään koko pvän pelkästää äipän kanssa...)

 
At 8:27 ip., Anonymous Anonyymi said...

Voi hitsin vitsi, tulis jo!!! Ei malta enää odottaa niinku yhtäään... Ja Venlakin on jo tulossa niin kovin kattomaan vauvaa "vauva on niin niin pieni, ihan pieni vauva", aivan onneks se homma on sentään selvä että se on pieni, kun toi mahassa olo oli ihan liian vaikeeta tajuta =)

 
At 9:32 ip., Blogger Hanna Kopra said...

Katsottiin telsusta jotain nuorisolle suunnattua ohjelmaa, missä anjalankoskelaisen perheen KAIKKI jäsenent olivat palokuntalaisia. Mietitin, että josko Tyyppi laitettaisiin vepariin kans.

Oli sitten poika taikka tyttö. Kun se tyttö siinä ohjelmassa (tai molemmat) olivat niin ylireippaita ja tomeria.

Että Josko Tyyppi ja Arppi vaikka yhdessä sitten voisivat osallistua veparileireille jne.

Ja siis tarkoitetaan ko mua VAIKO Venlaa, että tota mahassa olo juttua on vaaaan tosi vaikee tajuat?! Nimittäin Venlalle terkkuja: Se on vaikeeta tajuta!

 
At 8:54 ip., Anonymous Anonyymi said...

Aina on auton saanut Kättärin lähelle :-) Oon käynyt siellä työn merkeissä ja nykyään koulun merkeissä, useimmiten kyllä ilman autoa, mutta aina on parkkipaikka järjestynyt. NIin, ja synnyttämässäkin olin siellä mutta siitä on niin monta vuotta, ettei sen aikaisiin parkkipaikkajuttuihin voi luottaa. Mutta onhan siinä oma juhlallisuus mennä taksilla, kyllä se on ihan perusteltu taksimatka :-) Onnea matkaan!

 

Lähetä kommentti

<< Home