Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

maanantaina, maaliskuuta 05, 2007

Vichykielto!

Kuului linnut puista karkoittava ja saarivaltakunnan rantajäät murskaava "EEEeeeeEEEeeEEEeeiiiiIIIIiiiiIIIiii!", kun pääsin ulos neuvolasta ja mielessäni huusin vichykieltotuskaani.

Turvotusta. Kirottua turvotusta. Eikä vichyä! AaarRRrgGghHHh! Eih, eih, eih! Ehkä kestän tämän kuitenkin. Ei ole paljoa vaadittu ettei juo Tyypin tuloon saakka yhtä rivakalla otteella vichyä, mitä sitä loppuviikon jälkeen on mennyt... Ehkä.

Tyyppi on pää alaspäin ja siis fudii jaloillaan aina tuonne kylkeen. Mutta 'kiinnittynyt' Tyypin pää ei vielä ole, siis kaveri ei ole lähtökuopissa. Ja hyvä niin. Enhän saanut maalattua tuota yhtä kaappiakaan vaikka kovasti piti... Manjana, manjana. Mikäs kiire tässä on?

Huomenna aamulla on äityisneuvolalekuri (jonne pitää muistaa siis mennä) ja sitten selviää lisää, synnytyskanavan pituuksia ja muuta huippu omituista. Jännittävää kuulla ollaanko lainkaa tulossa. Uskoisin ettei olla, mutta eihän sitä koskaan tiedä.

Tunnisteet: ,

4 Comments:

At 2:28 ip., Anonymous Anonyymi said...

Voivoi.. :( siis vichykiellolle. Mut arvaa mitä. Tää voi olla hyvää treeniä vastaisuuden varalle, koskapa Tyypin masu ei vältsiin tykkäisi siihen mjölkkiin erittyneestä hienostuneesta vishyaromista, ja sen kuplista. Tällaista olen kuullut. Jaiks!

 
At 3:04 ip., Anonymous Anonyymi said...

mitämitämitä?
ei vissyä?

syvin osanottoni :( itse en pärjäisi - ihan oikeasti.

t. vissyaddikti Liina

 
At 6:45 ip., Blogger Hanna Kopra said...

Mutta eikö hieman kuplivamaito olisi ainakin vappuna suotavaa? Vähän niin kuin skumppaa!

Ei vissyä. "...kun niissä on suoloja", jooo niin on, mutta...

Eeeeeiiii...

 
At 9:10 ip., Anonymous Anonyymi said...

Siis häh? Onko sulta muka kielletty vichy turvotusten takia??? Mistäköhän nuo tuolla neukkulassa (lue: neuvolassa) tuollaisia keksii???

Jospa se neuvolatäti ottaisi sen novelle- tai bonaqua-pullon käteen ja katsoisi ne suolojen määrät niin voisi sitten antaa sulle ne ohjeet uudelleen. Nimittäin...

Itse viime kesän helteinä odottaneena ja maailman suurimpien elefanttijalkojen sekä nakkisormien kanssa voin sanoa että mun ne kohotti vain juomaan mitä ikinä sain käteeni lukuunottamatta tietenkin noita alkomahooleja. Vichystäkin kysyin, mutta sanoi juuri niinkuin kirjoitin, että niissä NIIN vähän suoloja, ettei niillä ole mitään vaikutusta turvotukseen. Sanoivat, että jos oikein kärsin, voin mennä lymfaan (jos raaskin). No empä sitten raaskinut ja olin norsu :)Mulle tärkeimmäksi ohjeeksi antoivat tuon juomisen, juomisen ja jalkojen ylös nostamisen. Niin ja sitten sen, että puoliso voisi vaikka hieroa noita kinttuja ja käsiä sekä päivisin käyttää lentosukkia (muttei yöllä! yöllä vain jalat ylös). Tietty kaikkea oikeesti suolaista kuten sipsejä ja suolakaloja ne kohoitti välttämään.

Älä ressaa, kyllä se pian sieltä ulos tulee :) Milläs viikolla muuten olet nyt menossa?

Voimia odotukseen toivottelee,
Laurelin

 

Lähetä kommentti

<< Home