Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

tiistaina, maaliskuuta 06, 2007

Unet IV

Näin yöllä unta mm. vanhoista luokkakavereista. Mahtaisiko tarkoittaa sitä, että olemme jo aikuisia kun pian suurimmalla osalla on lapsiakin ja monien vanhemmat eläkkeellä. Laivan ruumassa kuljetettavista muotivaatteista, joita jotkut "meistä" (ketä 'me' sitten olivatkaan) olivat olleet tekemässä. Niitä vietiin jonnekin Portugaliin tai vastaavaan maahan, josta yleensä tuodaan vaatteita...

Sitten uni vaihtui Vapun vanhempien keittiöön. Olimme siis päässeet Tyypin kanssa kotiin jo jonkin aikaa sitten. Tyypillä oli paljon tukkaa ja tummahkoa sellaista, laineilevaa. Siinä se oli makuupussissa tuolilla ja katselin vierestä. Vapun ja oman äitini sekoitus kyseli kaikkea ja minä vain kohauttelin hartioitani.

Mietin mitä Maura oli kertonut, että alkuun ei oikein "syttynyt", tiennyt mitä ajatella. Päädyin lopputulemaan, että kyllä sitä tässä hetken päästä sitten pondailee jo vahvemmin. En ollut edes huomannut tulla katsoneeksi onko Tyyppi tyttö vaiko poika. Kun Vapun ja oman äitini sekoitus kysyi siitä, niin katsoin Tyyppiä ja sanoin: "No tavallaan se näyttää pojalta... Mutta eihän noista silleen näe. Voisi se olla tyttökin".

Yks'kaks siinä Tyypin vieressä oli toinen vauva, paljon pienempi ja kaljupäinen. Vauvat naureskelivat keskenää ja rutistelivat toistensa poskia ja yrittivät haukata toistensa neniä, siten miten vauvat hamuavat kaikkea. Toinen vauva oli Tyyppi ...pienempänä. Sanoin jotain, että "--Niin kun Tyyppi oli tuon ikäinen, niin..."?! Omituista.

Mahtaako olla eilisen neuvolan jättämiä ajatusjälkiä ja tämän aamuisen lekurin herättämiä uusia ajatuksia.Vaiko johtua siitä kotona tehtävästä pissanäytteestä, jonka tein jo illalla, ettei jää. Toivottavasti näyte riittää, sillä kun hyppää vessassa kerran tuntiin ja noin, ei siinä ihan hirveitä määriä nestettä kuitenkaan kerry.

Tunnisteet:

1 Comments:

At 6:05 ip., Blogger Norppa said...

Nyt eletään unien aikakautta! Mä näin jopa unta joogaopettajasta joka oli nähnyt unta musta. Ja mä kannoin siinä unessa ruusuja, neilikoita ja vihreää, jotka eivät olleet saaneet vettä. Ja juoksin tummaihoisen pariskunnan perässä, jotka jättivät lapsensa mulle, ja se olikin jotenkin itsestään selvää että pienokainen jää mun vastuulle. (eeeh?!)

 

Lähetä kommentti

<< Home