Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

sunnuntaina, maaliskuuta 11, 2007

Milloin, missä ja ketä?

Tänään lepopäivän kunniaksi ja koska aivot eivät älykkäämpäänkään pystyneet, mietimme lukihäröisten tupajuhlia, eli tuplajuhliamme.

Niin, mehän vietämme Tyypin nimityspileitä ja maistraatissa piipahtamista samalla iskulla.

Milloin? Missä ja ketä kutsutaan? Niin ja se tärkein mitä tarjoillaan? Jotain paikan henkeen sopivaa... Eikä me olla vuokraamassa Aino Actén -huvilaa. Ja jotenkin jotain mikä olisi meistä hyvääää. Ja siis muutenkin kokonaisuutta kannatteleva.

Vahvimmiksi suosikeiksi nousivat lihapiirakka nakilla/makkaralla ja trippimehu. Jaakko haluaisi keittoa, mutta Anna ja minä kallistuimme siihen että siihen ei jaksaisi ryhtyä. "Sitten sitä läikkyy ympäriinsä". Jotain seiskytlukulaista tai DDR:läistä. No, melko puritaanista on kuitenkin tiedossa. Ja saaristossa. Jos ei muualla, niin grillikauden avajaiset tossa meidän pihalla. Santahaminasta saataisiin ehkä suhteilla soppatykki...

Erikoisuutena Jaakko ehdotti, että pitäisi tehdä joku lista, että ketä kutsutaan. Niin siis sen ehkä. Mun on ihan päivitystä vaille valmis. Ollut jo jotain... viisi kuukautta.

Sitten siirrytäänkin kutsukorttien suunnitteluun sekä kaiken oheismateriaalin. Tietenkin niidenkin fiuvikseen (fiilikseen, tunnelmaan) vaikuttaa se missä kemutukset pidetään. Ja milloin. Annan ehdotus olisi vappuaatto. Ihan oookooo... Teemaksi joku "vappu-juhannus-uusivuosi". Ja lapsille naamiaiset, mutta vaarana on että itse olisin ainoa joka pukeutuisi.

Tunnisteet: