Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

lauantaina, maaliskuuta 03, 2007

Miehet...

Jaakolla oli töissä männä viikolla palaveri-ilta, joka kruunattiin saunalla. Koska Jaakko on liittymässä pahamaineiseen ryhmittymään 'perheelliset' Jaakolle joko kerrotaan perheellisten asioita tai Jaakko vain niistä itse kotona puhuu...

Kuinka... "sitä paskaa on sitten sen lapsen niskassa ja ...kaikkialla" tai miten joutuu heräämään jo ennen kuutta, kun "koira pitää ulkoiluttaa ja lapset herättää ja ruokkia..." tai miten ikävää oli olla KOKO heinäkuu passissa Helsingissä, kun laskettuaika oli. Ja kaikenlaista. Miesnäkökulmaa.

Saunaillan paraskommentti oli kuitenkin tullut eräältä Antilta (nimi muutettu). Jaakon työpaikka on lähdössä kuun lopussa Himokselle ns. laskettelemaan (aivan, aivan...). No Jaakko totesi aivan itse jo aikoja sitten, ettei kyllä taida lähteä. Voihan jokin jäykistynyt ilmekin puhutella toista.

Mutta tämä Antti oli sanonut: "No ihan hyvin sä voit lähtee. Olin mäkin Tahkolla, kun esikoinen syntyi--".

Koska Jaakosta en kanna enää huolta, niin ensimmäisenä kysyin vain, että : "No, mitä pojat sanoivat?" Viitaten tietenkin eräisiin sankareihin, jotka olen uhkaillut ja pelotellut sen varalta, että Jaakolla olisi joku työkeikka päällä, kun Tyyppi alkaa puskea itseään maailmaan. "No ne/se (siis jompikumpi sankari) sanoi vain: Ei Jaakko kyllä voi".

Olin todella tyytyväinen sankareihin ja itseenikin. Sanomani oli tavoittanut kohteet ja mennyt vielä jakeluunkin. Plus tietenkin ilmaisin tämän sankareille, joista toinen ei kyllä yhtään tiennyt mistä oli kyse. Jätin ihan sanomatta, että "Olisi mielenkiintoista tavata tämä teidän Antti..."

Mietiittiin Tiinan kanssa Weeruskassa eilen, että onkohan se Antti (nimi muutettu) vähän spessu, kun leveilee tommosella asialla. Sillä ainakin meidän mielestä yleinen mielipide on tuommoista humanterimaisuutta vastaan. Jopa humantereiden keskuudessa. Ehkä sen pitäisi leveillä vaikka sukkien värillä.

Tunnisteet: