Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

maanantaina, helmikuuta 26, 2007

Tyypille ensipunkka

Ei puhuta hinnasta, mutta nyt se on hankittu. Vielä kun se saadaan Lahdesta (kuinka osuvaa), niin Tyypillä on oikeaoppinen ja turvallinen punkka ensimmäisiksi kuukausiksi!

Osuvaa siksi, että Jaakko on ...noh Hollolasta, mutta siis Lahdestakin (koska koulu oli Lahles ja hengailtu on Lahles), äijä ja mummi/mummo (noissa menee aina sekaisin) ja setä ja sukua Jaakon puolelta on Lahles (TAI siis Hollolan ytimessä) ja Arppi a.k.a. T-L (Tuli-Liekki) on Lahles ja Lahles on paljon oikeaoppisempi (siis yksi sarjainen) Steiner-koulukin! Kun tuollainen rottinkinpunkka on niin paljon luonnollisempi paikka lapselle nukkua ensimmäiset kuukaudet. Kuin Niilin rannalla faaraon mukula konsanaan (koska mummonihan tavallaan pitää Tyyppiä kuninkaana). Tai jotain.

Turvallinen, koska Maire a.k.a. Mä Voin Nukkua Sunkin Vieressä Hannikainen ei pääse noin korkealle hyppäämään ja näin ollen saattaa ymmärtää eron oman koripunkan ja Tyypin koripunkan välillä. Samaten, koska tää vaan on NIIIIN paljon luonnollisempi materiaali ja siis tällaisessa korissa on uuden ihmislapsen niin paljon mentaalisesti turvatumpaa koisia.

Siis voinkin ensi viikolla ottaa neuvolan seinältä sen "Ai niin mun piti tehdä se lappu" -lapun. Ja onpahan taas yksi asia hoidettuna ja valmiina Tyyppiä varten.

Tunnisteet: ,

1 Comments:

At 4:26 ip., Anonymous Anonyymi said...

Eksyin tänne ensimmäistä kertaa ja voisimpas tulla uudestaankin :)

Mutta sitä piti sanomani, että meillä oli Leolle ihan samanlainen (tai ainakin hyvin samanlainen) korisänky ensimmäiseksi sängyksi. Tosin tämä oli samainen sänky, jossa myös itse nukuin ensimmäiset kuukauteni. Eli kaunis sänky ja ihana. Itse tein siihen vielä sellaiset valkoiset pehmustetut reunukset pienellä "röyhelöllä", jotta ei pienokaisen jalat tai kädet vahingossa eksyisi rakoihin.

Laurelin

 

Lähetä kommentti

<< Home