Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

tiistaina, helmikuuta 27, 2007

Hedareita

Minulla ei ole mitään käsitystä mistä tietäisin tai tuntisin miten päin Tyyppi vatsassani on. Olen yrittänyt kokeilla, sillälailla ...hellästi painamalla vatsan päältä, mutta eipä ole mitään hahmottunut.

Ilmeisesti Tyyppi on usein jotenkin alhaalla, mutta toisaalta taas tilaa ei nyt ole liikoja kääntyillä, niin... todella vaikea mennä sanomaan tai arvuuttelemaan. Ja jos veri ei kerran kohdun vakuumissa mene piähän, niin sittenhän se on täysin sama miten se siellä on.

Viime päivinä on tullut pistettyä merkille, että ennen niin "tilava yksiö" on muuttumassa Sibiksen Haagan asuntolahuoneeksi, eli jokseenkin ahtaaksi. Mutta missä kaikki toiminnot ovat käden ulottuvilla kuin japaneesialaisessa asumuksessa konsanaan. Ja toden totta.

Ei istuta yhtään huonossa ryhdissä, mielellään vielä vähän... niinkuin alamäki asennossa. Että tilaa olisi enempi. Autossa tämä on vähän joskus hankalaa. Ja silloin vielä on kaikenlaisia möykkyjä ja kuoppia tiessä... Ei hyvä.

Ei kyyristellä laittamaan Mairelle valjaita tai ylipäätään kyyristellä. Siitä sakkona on joko "kolmiminuuttinen" (jännittäviä tuntemuksia jännissä paikoissa) tai "yllättävä" wc-hätä (siinä ei ole mitään yllättävää enää, koska on alvariinsa wc-hätä).

Mutta eilen Tyyppi alkoi oikein tunteella tuuppimaan kylkeen. Joko päällä antamaan hedareita tai puskemaan pyllyään kaunalon alta. Ei se sattunut, mutta eihän se nyt ihan normaaliakaan (muka) ole, että joku elävä olento yrittää tulla nahasta läpi. Ei ainakaan, mikäli uskomme kaikenlaisia Alien-elokuvia joiden trailerien näkeminenkin on jo aiheuttanut minulle tällaiset traumat.

Tänään meno on ollut hitusen rauhallisempaa, mutta katsotaan nyt. Tilaa ei ehkä ole tiedossa yhtään lisää, ainakaan merkittävästi. Joten voimme vain olettaa, että hedreita (jommalla kummalla päällä) on luvassa...

Tunnisteet: ,

1 Comments:

At 12:36 ip., Anonymous Anonyymi said...

Olenpa kuullut, että masukki saattaisi potkia jopa äitinsä kyljet/kylkiluiden kohdat mustelmille! Siis Tyypin kickailut on kenties vasta alkusoittoa... ;)
- Manna

 

Lähetä kommentti

<< Home