Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

keskiviikkona, helmikuuta 28, 2007

Hedareita II

Joooo... Unohdetaan noi Tyypin kylkeen puskemiset. Se on aivan olematonta. Jos verrataan tähän Elanorin mahavideoon. Jaakkoa ja mua alkoi ihan pelottamaan. Tai vähintään kauhistuttamaan.

"Ihan kuin joku olisi pussissa". No niiiiin, tavallaanhan joku on pussissa. Kahdessakin. Eka kohtupussissa ja sitten nahkapussissa...

Että Tyyppi on todella diskreetti ja jos nyt vähän laittaa käsiä kattoon, kuten tavataan sanoa, niin kyllähän se pitää suoda. Tai muuten käy niinkuin Vanhasen Matille. Että aikuisena miehenä kokee tarvettä hyppiä, kun näkee kauniin naisen. Lapsien tulee saada olla "rusakoita", ettei tule patoutumia.

Tunnisteet: ,

5 Comments:

At 8:15 ip., Blogger P said...

:D ..anteeksi jos peljästytin.

 
At 8:19 ip., Blogger Hanna Kopra said...

Noh, ehkä me kestetään. Mutta kun ei olla itse totuttu moiseen esitykseen, niin silmät meinasi valahtaa kuopistaan. ;)

 
At 8:20 ip., Blogger P said...

Pitipä vielä muuten sanomani, että yks kaveri sanoi että sillä ei raskauden aikana KERTAAKAAN näkynyt liikkeet ulospäin. Näin ne vaan menee, eritavalla. Kummia juttuja.

 
At 8:23 ip., Blogger Hanna Kopra said...

Näinhän se on. Erilaisia ollaan me ihmiset, jo vatsassa. Kun on vatsatkin erilaisia. Siinä sitten pitää valita suksivoiteet tilanteen mukaan. Tavallaan.

 
At 11:58 ap., Anonymous Anonyymi said...

Mulla on niin paljon "pehmusteita" masun paalla etten harmikseni nahny vauvan liikkeita noin hyvin!
-London Calling

 

Lähetä kommentti

<< Home