Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

torstaina, maaliskuuta 01, 2007

Kuin kaksi marjaa

Useammin jo mieleen on putkahtanut ajatus, että olen vähän niin kuin Homer Simpson. Sillä D'oh käy paljon mielessä. Plus tietty tuo keskivartalolihas on samantyyppinen. Silmistä näkee, että ...tyhjää lyö, tyhjää lyö.

Jotenkin muutenkin homerlainen menttaliteetti on ottanut tilaa. Samanlaista kärsimätöntä keskittymisvajetta ilmenee. Ja BOOOOOORIG! pääsee suusta. Joskus jokin muukin sana, mutta vain synonyymin kaltainen. Viimeisin on 'Vyyyy yyyy yyy!', joka kuvaa tietenkin toisten pillaamista ja rasittavaa valittamista.

Minua ihmetyttää mielenkiintoiset asiat, kuten montako kylää voikaan mahtua johonkin nettipeliin, josta en edes ole kiinnostunut kysymään mikä sen nimi on. Tai saatan yht'äkkiä kääntää ajatukseni suklaaseen. Vähän kuin Homer kaljaan... "Suklaaaaata..."

Toisaalta, kun veimme Jaakon lentokentälle aamuseitsemäksi ja ajoimme Vantzu-joen kautta, katselin hetken flunssaista ja naamastaan turpeista (turvonnutta siis) isääni ja jotenkin vain hellusti tuli Homer mieleen. Se on siis geneettistä. Kiitos siitäkin...

Ja tähän loppuun melkein sana sanaa lainaus Pääministerin morsian -kirjasta (Noora luki sitä eilen allekirjoittaneelle Akademiskassa): "--Matti naurahti. Chatissa naurahtaminen tarkoittaa sitä, että lähettää hymiön--"


Kuva: täältä

Tunnisteet:

3 Comments:

At 7:43 ip., Blogger Norppa said...

Siinä kirjassa oli paljon muutakin! Niin kuin esimerkiksi se tieto että Matin ja Susanin autossa oli jo ikkunat huurussa EKALLA tapaamiskerralla!
Kai ton ikäisen naisen pitäis tietää että totta kai kriisissä oleva mies jättää, kun kerran heti saa.

ps. Voitsä keksiä mulle jonkun "kivan" hahmonimen?

 
At 8:26 ip., Blogger Hanna Kopra said...

Mulla alko soimaan tossa kohtaa Tina Turnerin biisi:

"I was thinking about parking the other night
We was out on a back road
Me and my baby was just getting right
Our systems going overload
The radio blasting in the front seat
Churning out the music fine
And we was snuggled up in the back seat
Making up for lost time

(Chorus)
Steamy windows
Zero visibility
Steamy windows
Coming from the body heat--"

Siis Loino? Käviskö se? Värän viinka Loiro=Loiri ja Loimaannorppa...

 
At 8:32 ap., Blogger Hanna Kopra said...

Luoja mitä kirjoitushäröilyä! Siis "Vähän niinka..."

 

Lähetä kommentti

<< Home