Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

lauantaina, maaliskuuta 03, 2007

Odotusta

Jaakko on Lontoossa, Simon luona, Virmailan-Simon (kuulumme Simon kanssa Virmailan laajaan sukuun), eli serkku-Simon. Isä keksi Simolle vielä paremman (isällä pitää olla koodit ystävillemme, että pysyisi perässä...). Simo on vaihdossa Londonissa ja asuu ytimessä campuksella, aivan sen hotellin vieressä missä Aleksandr Litvinenko asui ja mitä lehdistö sitten pitkään piiritti. Eli Simo on nykyisin Säteilevä Simo-serkku.

Jaakko sai lähteä Lontooseen to-su kestävälle matkalle, koska ...Simoa olisi itsestäkin mukava nähdä ja olihan matkasta puhuttu jo kauan. Toisekseen vointi on ollut niin mitäänsanomaton, ettei tämä todellakaan tänä viikonloppuna lähde käyntiin. Sitä paitsi sovimme asiasta Tyypin kanssa jo alkuviikosta.

Mutta vähän jännittää. Sitten kuitenkin. Varsinkin, kun Maire-koira EI halunnut tulla viereeni nukkumaan viime yöksi. Se oli rauhaton, itse olin sitten myös pian rauhaton ja sittenhän Tyyppikin oli hereillä... Ja juuri eilen Laura oli sanonut, että koirat tietävät milloin omistaja synnyttää. No, Mairelle omien pentujenkin tulo oli yllätys. Tai siis Mairella ei ollut mitään tyypillisiä synnytys"kipuja" tai yleisesti siihen tilanteeseen kuuluvaa levottomuutta. Se vain nukkui.

Mutta meillä suvussa synnytykset ovatkin tavanneet olla helppoja...

Nyt vain odotetaan huomiseen ja mietitään aina tyhjänä hetkenä, kun aivoissa ei liiku mitään muuta, että mitä saan tuliaisiksi, muistiko Jaakko ostaa ne speedot sieltä Londonista vai ei (jos tahtoo ammeeseen Kätlärillä, niin speedot olisivat ihan kivat), koska mitään muuta sen ei varsinaisesti tarvitsisi ostaa. Niiiin... paitsi ehkä jotain tuliaisia.

Tunnisteet: ,