Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

sunnuntaina, helmikuuta 25, 2007

Maha ha haaa II

Tuollainen se oli eilen. Siis ei ärvee kolmevitosella vaan rv 36:lla. Mä en edelleenkään pysy näissä viikoissa mukana, mutta eipä tarvi kauaa pysyäkään. Kuvakulma on vähän jännä, mutta Jaakko on kipeä (lenssu) eikä siis "jaksanut" nousta ede sängyssä istuma-asentoon, kun otti kuvaa...

Huomatkaa sukahousujen tyylikäs korkeus, lähes kainaloissa. Ja huomasin, että mun maha on lähes yhtä... linjakas tässä kuvassa (ja kenties todellisuudessakin) kuin mun beba. Ja jos musta mun maha on pieni, niin kait mä sitten voin olla (tavallaan) rehellinen itselleni ja todeta, että niin on sitten bebakin!

Jos ton kuvan laittaa peilikuvaksi (kuten siis myös päätin tehdä), niin ei edes tiedä missä on beba ja missä maha tai mistä kumpainenkin alkaa ja mihin loppuu! Tavallaan, ehkä. Voisi myös mennä ihan sekaisin, että missä se Tyyppi siis luuraakaan.

Totesin, että yksi hupparintyyppinen paita, jonka ostin jo aikoja sitten ei oikeastaan ole mikään raskauspaita, koska se ei ylety oman mahani yli enää. Toisaalta taas ne alussa hankkimani raskaushameet taas ovat isomahaisemmille... Jotenkin sellaisia telttoja.

Eilen ostin Lempäälästä Mamaliciousin (gruuvi farkkuhame on niiden kanssa ja surffituubi) paidan alkkareista (alesta), joka menee sitten tämän raskautetun ajan jälkeenkin. Plus täää on niin pehmeeee...

Mamaliciuosin raskausvaatteet ovat alkaneet tuntua minusta kaikinpuolin ...ihan suosikki raskausvaatteita. Kivan näköisiä (siis todella jees), tuntuisia ja useimmat oookooo-hintaisiakin. Hempassa samalla farkkuhameen hinnalla ei sitten kuitenkaan saisi niin hyvälaatuista.

Mutta tätä ei kestä enää niin kauaa, että ostelisin ihan hirveesti raskausvaatteita. Jos siis seuraavalla kerralla, kun ja jos tulen olemaan raskaana ja maha toisella kertaa "pulpahtaa" nopeammin esiin, niin sitten kyllä tiedän heti mistä riepuja etsiä. Toivottavasti noita saa runsaammalla valikoimalla silloin... Koska tuolla saitilla on kaikkea siistiä mitä en ole nähnyt vielä missään. Kuten noi ihan vikat byyysat tuolla collectionissa.

Tunnisteet: ,

3 Comments:

At 7:07 ip., Anonymous Anonyymi said...

Pitäisköhän mun laittaa omasta pömpöstäni kuva omaan blogiini... Itsellä tänään viikkoja kasassa 29+1 ja maha on j-ä-r-k-y-t-t-ä-v-ä-n iso... Taidan pistää minäkin miehen kuvaamaan...

 
At 2:11 ip., Anonymous Anonyymi said...

Kiitos mama.licious-linkkivinkistä. Olivat oikein tyylikkäitä - ja edullisia. Taidan olla vähän höpö kun ihastelen äitiysvaatteita, vaikka en raskaana olekaan eikä asia kuulu edes lähiaikojen suunnitelmiin ;)

Mutta sen olen jo päättänyt, että mua ei odotusaikana ihmisten ilmoilla rumilusvaatteissa nähdä :) Miksi ihmeessä äitiyden pitäisi tarkoittaa tylsyyttä pukeutumisessa? Vai onko tylsyys yhtä kuin mukavuuden tavoittelu, joka menee kaiken edelle siinä vaiheessa kun alati kasvava maha alkaa ahdistaa?

 
At 6:52 ip., Blogger Hanna Kopra said...

ixu: Foto on aina kiva, kuten vanha sanonta kuuluu.

M-E: Siis on asioita, joista voi ja pitääkin tehdä jo ennalta päätöksiä. Ja silloin voi olla mielipidevaikuttamassa mm. siihen ettei sitten "josukus" ne mammavaatteet ole niitä tylsiä ja vain mukavia ja ...no kauheita.

 

Lähetä kommentti

<< Home