Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

torstaina, joulukuuta 14, 2006

Ei mennä asioiden edelle

Tämä on ...etenkin Jaakon kanta, siis hyvin moneen Tyyppiä ja tulevaisuutta koskevaan asiaan. Ja mitä sitä spekuleeraamaan. "Sitten" kaikki kyllä ihan varmasti selviää.

Mm. se millainen meidän talon vaunuvarasto on. Mietin tänäänkin, että pitäisikö meidän ihan Mairen kanssa katsastaa ko. tila. Mutta päätin, että kyllä se sitten selviää, kun tammikuun puolessavälissä ne hyökkäysvaunutkin meille muuttavat. Mitä sitä menemään asioiden edelle.

Mutta todellisuudessahan joskus on vähän pakko. Kuten henkisesti päättää, että yrittää vaikka panostaa kestovaippailuun, vaatteiden kierrätykseen, ettei osta itse eikä myöskään kannusta muita ostamaan esim. kamalia määriä leluja (etenkään helposti särkyviä) ja että kaikilla näillä toimilla lapsesi saattaa joskus asettaa kyseenalaiseksi sen oliko hänellä kaikkia samoja tavaroita kuin toisilla natiaisilla.

Mutta minä(kin) tunnen henkilökohtaisesti useita lapsia, joista on kasvanut ihan siinä missä muistakin, suht tasapainoisia ja tasavertaisesti traumatisoituneita aikuisia, kuin niistä muistakin. Joillain ei ole edes käsitystä Pikku kakkosen ohjelmistosta 80- eikä 90-luvuilta.

Tunnisteet: , ,