Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

tiistaina, joulukuuta 19, 2006

Unet

Minä, kuten isänikin, näen periaatteessa seikkailu-unia, keskustelu-unia tai ihan vain sekavia unia. Ahdistavia unia näen hyvin harvoin, painajaisia en muista milloin olisin viimeksi edes nähnyt.

Pidän, kuten isänikin, seikkailu-unista eniten. Ne ovat ihan K-9 tasoista seikkailua, tavallaan Peter Pan hengessä, joihin sekoittuu Indiana Jonesin vähemmän kauheita elementtejä, Mustanaamiota, Liisaa Ihmemaassa ja Viisikkoa.

Nyt raskaana ollessa seikkailu-unet ovat jääneet vähemmälle. Näen unia, joissa keskustellaan ja spekuloidaan. Ne ovat myös sangen sekavaia unia. Teemat ja ihmiset vaihtuvat varsin tiuhaan. Leikkaus on kuin MTV:n videoista.

Viime viikolla näin pitkän unen, jossa käyskentelin itse Veikko Vennamon (?!) kanssa vanhan kouluni liepeillä, mutta keskuspuisto olikin Aurinko kuningas Ludvigin linnan puistikkoa. Olin aamulla ...ihan hitusen vain pihalla.

Viime yönä näin unta, että olin jossain suuressa ostosparadisoksessa ja siellä minua alkoi huipata valtavan pitkissä ja korkealle nousevissa luikuportaissa. No olenhan pian lähdössä palaveeraamaan Itäkeskuksen suuntaan, niin pitänee vältellä rullaportaita.

Kuva: täältä

Tunnisteet: