Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

lauantaina, joulukuuta 16, 2006

Lapseni on osa minua

Mietin taas (joskus tulee miettineeksi tätäkin) millainen persoona Tyypista, lapsestani tulee. Kuinka paljon ja mitäkin piirteitä tunnistan samoiksi kuin itsessäni, Jaakossa tai... pahimmassa tapauksessa kuin isässäni, esimerkiksi.

Minulla oli kakarana, Stipenä ja Puttisena (ne olivat lapsuudessani yhdet lempinimistäni) vaaleat kiharat hiukset, kuten kuvassa. Tikkurilan Essolla bensiksen pojat kutsuivat minua Junioriksi. Koska minulla oli Tuittu-tädin lähettämät amerikkalaiset farmarit ja punainen lippis. Kunnes bensiksen pojille selvisi, että olenkin Hanna, siis tyttö.

Jaakolla oli samassa isässä (ennen neljättä ikävuotta) myöskin kiharat, mutta ruskeat ja olkapäille asettuvat kiehkurat. Jaakko leikkasi ne oma-aloitteisesti kun tajusi miten ei-hyvä on, jos ja kun joku luulee tytöksi.

Onneksi meillä on jakaa Tyypille nämä tapahtumat ja tarinat. Sillä olipa Tyyppi tyttö tai poika, niin Tyyppi puetaan niin poikien kuin tyttöjenkin väreihin. Onhan punainen Kiinassa poikien väri, esimerkiksi. Saa leikkiä niin kutsuttuja tyttöjen- kuin poikienkin leikkejä. Ja saa tämänkin kuvassa näkyvän äitinsä kesäbodaripaidan.

Tunnisteet: