Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

perjantaina, joulukuuta 22, 2006

Unet II

Viime yönä heräsin vain kerran vessaan. Nukuin kuin tukki. Mitä nyt en saanut jalkoja suoraksi, koska Maire oli liimautuneena jalkopäähän. Toissa yönä Maire tippui jalkopäästä, joten nyt se oli paremmin otteessa. Näin jotain unia, mutten oikein muista mitä.

Toissa yönä näin kuitenkin unta Eino Grönistä ja etenkin Eikan joulukonserttikiertueesta. Siinä Eikka kertoi, ettei tänä vuonna juurikaan ole ollut ihmisiä konserteissa (vaikka oikeasti on) ja että nyt pitäisi saada ihmiset liikkeelle. Varsinkin, kun mm. Vesa-Matti Loiri, Paula Koivuniemi, Tommi Läntinen (kiitti Noora mielikuvasta) ja nirsoilua karttava Mikko Leppilampi olivat viimeisillä keikoilla heittämässä duettoja Eikan kanssa. Siis unessa.

"Eihän tällasta pääse kukaan joka joulukonsertissa näkemään", Eikka sanoi unessa. "On tää nyt niin noloa, noidenkin puolesta", Eikka jatkoi. Unessa ihmettelin äidille, että mistä moinen voi johtua. Olin kamalan huolissani. Kirkonpenkeillä oli enemmän esiintymään tulleita kuin kuulijoita.

No onneksi sitten eilen kuulin, että eräät rouvat olivat menneet (oikeasti menneet) ihan ekstaasiin päästyään Eikan keikalle Jyväskylässä ja eräs nuoremman polven edustaja oli sanonut, että Eikka näyttää oheisessa kuvassa ihan James Bondilta. Grön, Eino Grön.

Joku ihme juttu on nyt tässä, että lähes kaikissa unissa pyörii näitä ukonkäppänöitä. Ei siinä mitään pahaa ole tai ongelmaa, mutta missä on vaikka ...jotkut akat? Onko Tyyppi poika ja tarvitsee vanhojen miesten hyviä neuvoja, kuten Veikko Vennamon? Vai mistä ihmeestä nyt oikein on kyse?

p.s. Tänään Eikan keikka Mikael Agricolan kirkossa!

Tunnisteet: