Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

sunnuntaina, helmikuuta 25, 2007

Mitä jos? II

Eilinen käynti IdeaParkissa herätti mm. yhden kysymyksen: Mitä jos Tyyppi olisi ollut mukana, siis syntyneenä? Mitä jos Tyyppi olisi vaikka 5-vuotias tai 10-vuotias ja saanut mennä yksin viereiseen Tiimariin? Miten olisin silloin suhtautunut tilanteeseen? Tai siis tuhva, saati muama?!

Päätin, että oli sitten miten karua tahansa, niin Tyypin kanssa pitää käydä tällaisetkin asiat läpi. Jotenkin tietenkin lapsen menttaalisen ja henkisen tason ymmärtäen, mutta pakko se vain on.

Että itse tietää, että Tyyppi tietää. Että Tyyppi tietää, että itse tietää.

Argus joutunee pitämään Nuhjakassa muutamien vuosien päästä isälapsiviikonloppuina jotain palovalistusta, vanhana VPK:laisena. Niin ne poikainviikonloput muuttuvat isälapsiviikonlopuiksi ja nakuna mopolla ajaminen ja mökkitien lanaaminen Zetorilla lasten valistamiseksi...

Kuva: täältä + muita väritys yms. tehtäviä

Tunnisteet: ,