Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

torstaina, helmikuuta 22, 2007

Musiikkia synnytykseen

Joskus(han) on lähetetty musiikkitallenteita avaruuteenkin. Siis millä musiikilla meidän maailma parhaiten voitaisiin esitellä? Tyyppi ja muut vatsojen sisuksissa, omissa maailmoissaan kelluvat kaverit ovat kuitenkin jotenkin tietoisia siitä mitä "tuolla jossain" tapahtuu.

Silti on vaikea päättää millä musiikilla tulijan ottaisi vastaan. Ainakin siis allekirjoittaneelle. Että mitä sinne muistojenkirjaan kirjoitetaan? "Silloin soi Röyksoppin So easy..." vai kenties "Ella Fitzgeraldin Black Coffee", "Edith Piafin Padam Padam", "Blondien I'm Gonna Love You Too" vai "...ollaan tosi pahoillaan, mutta se oli Diddy feat. Christina Aguilera ja Tell Me".

Miten valita se musiikki joka sopisi siihen hetkeen, kun Tyyppi sanoo Elefanttinorsulle (koska siellä ehkä on Tyypin kanssa Elefanttinorsu): "Let's Go Where No Man Has Gone Before!" ja Elefanttinorsu sanoo: "Beam us up, Scotty!"?!

No kasasin iTunesiin soittolistan: SYNNYTYSSAIRAALAAN, että Jaakkokin sitten tajuaa jos en itse muista ladata juuri tuota settiä IPod miniini (vaaleanpunainen kuten kuvassa), niin löytyy sitten hyvin koneelta. Nyt siellä olisi 1836 kipaletta, mutta veikkaisin, että tullaan siitä ales päin. Olen jo heitellyt sieltä pois levyjä ja artisteja, joista ei lähde sitten kuitenkaan oikeaa vibaa.

Alkaen Apocalypticasta ja Aretha Franklinistä, Blondien kautta The Cureen, Dolly Partoniin, Egotrippiin, Finley Quayeen, Hurriganesiin, Johnny Cashiin, Kemopetrolliin, L7:iin, Maritta Kuulaan, Nat King Coleen, Paula Koivuniemeen (Lady Sentimental -levy), Quintessenceen päätyen Soul Captain Bandiin ja Viikatteeseen. TIETENKIN Vesa-Matti Loiroa sekä Martti Servoa ja Napandereita on monta levyllistä. Plus joukko muitakin mahtuu vielä mukaan.

Olemme taas paremmin valmistuneita! Hyvä Hanna.

kuva: täältä

Tunnisteet: ,

1 Comments:

At 5:58 ip., Blogger Anni said...

Agit-Prop toimi meikäläisellä hyvin. Antoi kummasti potkua.

Vähän ennen ponnistusta kuuntelin Neil Youngia tippa linssissä.

 

Lähetä kommentti

<< Home