Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

tiistaina, maaliskuuta 20, 2007

Kultapossut ja kerho

Tästä eteenpäin aina ensi vuoden helmikuun johonkin päivään saakka syntyvät lapsukaiset ovat kiinalaisessa horoskoopissa siis sikoja. Ja tällä kertaa kultaisia sellaisia, röh röhejä. sitten 60 vuoteen.

Mietimpä siis sitäkin, että kuten äitinsä Tyyppikin voisi liittyä Kultapossukerhoon. Sillä säästämään voisi olla hyvä oppia ja monesti tulee olemaan sellainen tilanne ettei Tyyppi tarvitse tavaraa lahjaksi tai muutoinkaan. Eniten ehkä yhteistä aikaa ja yhdessä tekemistä niin meidän kuin monien muidenkin kanssa. Tosin kuitenkin esille nostetaan varmastikin sekin kiusallinen kysymys, että: "Mitäs Tyyppi tarvitsis/haluaisi lahjaksi?". Raha on kyllä vähän tylsää, mutta jos sitä säästäisi Tyyppi vaikka... Mistä sitä tietää mitä 15 vuoden päästä koulutuskin maksaa.

No sittenhän minä mietin sitä, että onko Sampo pankilla mitään juhlavuoden erikoisjäsenyyttä. Siis kun kerran 60 vuoteen syntyy oikeita kultaisia sikoja, siis possuja (koska siat on vauvoina possuja), niin KAI nyt Sampo pankilla jokin erikoisjuttu, -kampanja on! Herran jestas. Joku "erikoiskultapossuleima" tai jotain espesiaaal!

Pitää varmaan kysyä, siis eikun ehdottaa!

Kuva: täältä

Tunnisteet: