Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

torstaina, maaliskuuta 22, 2007

Kyykkyyn, ylös, kyykkyyn...

Mietin tänään, että mahtoivatko kiinteistöfirman pojat antaa yhtään ylimääräistä pistettä, kun noukin kyykyssä Mairen "cohibat" nurmikolta. Tai ylipäätään saako siitä yhtään ylimääräistä gredittiä, kun mahapystyssä kyykistelee keräämässä biopussiin "tapoloita".

Minulta kyykistely sujuu ihan hyvin. Vietän paljon päivästä aikaa kyykyssä. Lataan pyykkejä, nostelen tavaroita (sukkia ja sen sellaista, kevyttä), kerään "lakupiippuja" ja remuan Mairen kanssa. Ja ihan tarkoituksella kyykistelen, koska minäkin olen sitä mieltä, että siitä voisi olla hyötyä synnytyksessä (kun "lihaksisto on venyteltyä").

Kannelmäen Prismassa ylös nouseminen saaaattoi näyttää painonnostajalta, mutta se johtui huonosta liiketilan hapesta. Pinenllä 'aaaaargh':lla sieltä kuitenkin tultiin ihan puhtaasti ylös.

Nyt me lähdemme Mairen kanssa mantereelle. Let's see miten käy jos on ruuhkaista. Irtoaako istumapaikkaa, eli onko kohteliaita liikenteessä. ;) Niks, naks!

Kuva: täältä

Tunnisteet: