Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

perjantaina, maaliskuuta 30, 2007

L.A.

Tänään on 40+0 taulussa. Ja, kyllä. Me ollaan yhdessä paketissa vielä. Eilen illalla tosin aloin vatvomaan sitä, että jos Tyyppi tuleekin sitten tänään, vaikken oikeasti uskonut siihen. Toisaalta onhan tässä tätä päivää vielä jäljellä...

Olemme käyneet Mairen ja naapurirapun Nasun kanssa ostarilla (ostamassa maitoa ja yhden bambin), imuroin antaumuksella, pesin pyykkiä, tein uudella kahvikoneella sumpit Janille, Jonnalle ja äidille, tein materiaaleja Eurovision Queen -projektiimme (niinka noita rintamerkkejä), käytiin tuhlaamassa isän sökövoitot äidin kanssa Tyypin Samsonite Pop-Up Bubbleen (kun ne uhkapelissä ansaitut rahat piti käyttää johonkin hyväään…), hoitanut tiskivuoren toistaiseksi pois (ennenkuin se taas ilmestyy) ja miettinyt jaksaisinko maalta sitä kaappia. En ole vielä jaksanut.

Olen puhunut Markku- ja Veera-serkkujen kanssa ja siis Janin, Jonnan sekä äidin, plus Annan, Suskin ja kenenköhän muun… No siitä etten ole vielä jakaantunut. Saanut L.A. tekstarin Kertulta ja nyt olen Simon kanssa mesessä, keskustellen yllättäen raskausfiilareista, SDP:stä ja Simottomasta kesästä (Simo menee Pietariin kesäksi, koko kesäksi).

Totuus on, että viihdyn tässä tilassa. Ja kun jotenkin vasta nyt on päässyt tämän vatsan kanssa elämiseen, niin ei tästä tekisi mieli edes luopua! Musta se on niiiiin kiva. Ei mitään raskausarpia eikä mitään vaivoja. Olen viime päivinä oikein korostanut (typerästi jopa) vatsaa. Pukeutumalla mm. farkkutakkiini, jolla ei ole mitään mahdollisuuksia mennä kiinni kokonaan.

Tyyppi on tosin ollut epäilyttävän rauhallinen. Melkeinpä liian rauhallinen. Kyllä sieltä aina vähän jotain tuntuu, törkkimistä ja tuuppimista, mutta rauhallista noin kaiken kaikkiaan. Annan äiti oli sanonut, että "Ne rauhoittuu juuri ennen…", eli mahtaakohan tämä olla merkki, että pian alkaa tapahtumaan. Tai yyleensä se, että ollaan kalkkiviivoilla muutenkin. Voi olla siis...

Joo, mä maalaan ehkä nyt tota lisäosaa kaapista ja aamulla tota kaappia. Veikkaan, että herään kuitenkin suhteellisen aikaisin. Huomenna voisi käydä myös Ekolossa, kun siellä on KAIKKI -20% alennuksessa. Ja käydä yhtenä kappaleena Ullalla kahvilla. Ja esitellä mahalle kaupunkia.

Tunnisteet: ,

2 Comments:

At 9:04 ip., Anonymous Anonyymi said...

Tyyntä myrskyn edellä.
Olen käynyt lukemassa jo jonkin aikaa. Nyt vasta sain jätettyä merkin käynnistä.

 
At 6:06 ip., Blogger P said...

Oooooh! Los Angeles! Onnea the päivämäärän saavuttamisesta. :)

 

Lähetä kommentti

<< Home