Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

torstaina, maaliskuuta 29, 2007

Työnjako

Näin se menee: Jossainpäin saarivaltakuntaa eräs "viimeisillään" oleva nainen maalaa hoitopöytäkaappia, ja toteaa, että pitänee hakea lisää maalia, mutta eräs mieshenkilö arvioi pikku purkin "ihan hyvin riittävän" ja ylikin vielä jäävän.

Eräs mieshenkilö ei suostu ostamaan kunnon suteja, koska "ei niillä ole niin väliä". Eräs viimeisillään oleva nainen noukkii sudin karvoja kaapin pinnasta ja vaatii parempia, vähän kalliimpia tarjoussuteja. Eräs mieshenkilö suostuu, lopulta. Eräs viimeisillään oleva nainen hakee lisää maalia, koska maali ei todellakaan riittänyt.

Sillä aikaa, kun eräs viimeisillään oleva nainen on maalannut ja kuivatellut [lue: odottanut ja katsellut, kun maali kuivuu] kaappia on eräs mieshenkilö saanut ladattua punaisen Nikkoautonsa. Ja sillä voi ajaa myös sisällä. Ihan hyvin. Joskus vaan hermo menee eikä se edes räjähdä kenekään silmille.

Kuva: täältä

Tunnisteet: ,

1 Comments:

At 9:12 ip., Anonymous Anonyymi said...

Hihii :) Onkohan tuo maalausvimma jokin viimeisillään olevien pakkojuttu? Meillä maalailtiin myös vatsa pystyssä kaappia.. tai siis minä maalasin. Tosin mies ei ONNEKSI ajellut nikko-autoilla sisällä! Olisin varmaan hyökännyt kimppuun jos vatsaltani olisin pystynyt.

 

Lähetä kommentti

<< Home