Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

sunnuntaina, maaliskuuta 25, 2007

"Multa on riistetty vaateostokset!"

Perjantaina siellä H&M:ssä kokeilin yhtä takkia. 50-luvun tyyliset jutut olisivat olleet tosi fantsuja, koska niistä tulee mieleen mm. isotäti-Ailin garderooppi (Aili on sellai kirppu, että sen vaatteita kokeilin joskus tokalla luokalla ja jo silloin ne olivat itselleni kaikin tavoin liian pieniä), vanhat suomipätkät ja muutenkin ne ovat enemmän ladylike.

Voisi olla mukava taas saada kaappiin jotain, mikä olisi audreyhepburnmaista. Sellaista olisi kiva yhdistellä muihin rytkyihin.

Seisoin takki päällä ja Anna vielä sanoi, että: "Toi olisi tosi kiva", katseemme kohtasivat ja todettiin, että kun vatsa lähtee daisarit tulee tilalle eikä nyt osaa yhtään sanoa minkä kokoiset. Eli unohdetaan vappupicnictakin katsominen.

Kiersin odottavien osaston ja totesin, ettei sieltäkään oikein irtoa mitään ja toisekseen LA on ensi perjantaina, niin onko edes järkevää hankkia odotusvaatteita enää. Imppauspaitojakaan ei ollut mitään perussettiä siistimpiä (joita 2 on jo kaapissa), niin tuli vähän sellainen olo, ettei siellä ollut mitään mulle.

Onneksi löysin normipuolelta turkoosit verrarit ja ihanan pehmyn paidan kotivaatteiksi, jotka saavat jäädä odottamaan. Päätin, että ne ovat palkintoni kun palaan laitokselta kotiin. Ennen niitä ei käytetä. Koska laitokselle lähtee mukaan verrarit, jotka saavat jäädä sille reissulle. Niin ja mummohelmet, mutta ei tuohon asukokonaisuuteen, vaan ihan kaikkeen.

Kuva: täältä

Tunnisteet:

3 Comments:

At 10:36 ap., Blogger Suojakänni said...

Mammavaateosastot ovat varsin koomisia tämänhetkisen pintamuodin vinkkelistä. Äitysvaatteethan ovat aina tyyliltään noin neljä ja puoli sesonkia myöhässä; nyt kun teinirekit notkuvat empirelinjaisia mekkoja ja leveähelmaisia tunikoita (täydellisiä odotusasusteita) on mammarekissä vaan niitä iänikuisia "so 2001"- kietaisupaitoja.

 
At 9:02 ip., Blogger Hanna Kopra said...

Aivan. Outoa, ettei äitiysvaatteita suunnitella samalle trendikaudelle, koska eiväthän naiset takautuvasti ole raskaana. Tai sitten mä olen ymmärtänyt IHAN väärin.

Itsekin olen ostanut normipuolelta raskauden aikana paljon näitä "mekkopaitoja", siis itselleni ihan paidoiksi.

Ja edelleen kysyn, että tuleeko naisesta teltta raskauden aikana jotenkin henkisesti, että niiden vaatteiden pitääkin niin usein näyttää siltä?!

 
At 10:47 ip., Blogger Norppa said...

Toi vappu on ollut jo korostetun kauan listoilla..ilmassa on ilmeisen odotuksen tuntua! (vapun)

 

Lähetä kommentti

<< Home