Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

lauantaina, maaliskuuta 24, 2007

Vielä miehistä

Ensinnäkin. Tulosteet löytyivät. Ei tarvi myydä Tyyppiä, asuntoa eikä kaikkea omaisuutta. Siis tulevaisuus on pelastettu. Oma, perheen ja ehkä koko suvun, jos hyvin käy. No joo, leikki sikseen. Tosi huanoa huumoria.

Eilen hermostuttuani tulosteiden takia, halusin takaisin mantereelle. Tietäen ettei tulosteiden takia sinne yksin lähdettäisi keksin, että tehdään jotain, mennään vaikka Antille. Sehän on poikamiehenä vielä sunnuntaihin, ei sillä siis ole mitään tekemistä (tietenkään). Ja mentiin. Annakin otettiin mukaan. Jännällä tavalla minun, Jaakon ja Antin entinen (siis jännästi entinen) työkaveri tuli myös ja vielä Norppakin. Katseltiin tykillä YouTubessa ensin tulevia Eurovisioehdokkaita (Verka Serduchka oli jälleen PARAS) , sitten kaikkia vanhoja musavideoita kuten: Sabrinaa, Janet Jacksonia, Vanilla Icea, Kriss Krossia, Mel & Kimiä... Ennen tehtiin tanssivideotkin ihan erilailla. Paremmin.

Raskaana olevalle naiselle riittää lasillinen mehua vishyllä ohennettuna sekoittamaan pään. Niin ja tietenkin vanhat sketsit. Ensin vähän uudempaa Kummelia ja sitten mm. Pääsiäishanukas! Voi pojat! Yksi ihan absurdi sketsi sai aikanaan minut vakuuttuneeksi siitä, että Kari Heiskanen on vaaan hauska. Ei siis PPP, vaan nim. om. Heiskanen. Ja se oli tuo. Sketsi saattoi toimia yhtenä innoittajana myös minun ja Markku-serkun sketseilyssä.

Ennen kaikkia näitä huumoripläjäyksiä tuntui hetken jopa siltä, että pitää lähteä kotiin kuulostelemaan tunnelmia. Tuli jänniä (ei kivuliaita tai mitään) ja villin tuntuisia tuntemuksia. Vatsan ja alavatsan seudulla. Tyyppi tuuppi myös niin, että Annakin pääsi niitä koettelemaan. Anna kehoitti minua myös siirtymään muovituolille, mutta totesin, että "tää menee kyllä kotivakuutukseen". Tosi törkeää käytöstä vieraalta, mutta kyllähän uusi sohva Antille ja Anullekin varmasti kävisi. Ja kunnon nauraminen ja käkättäminen auttoi erinomaisesti.

No Anna ja minä (tai siis me) lähdimme takaisin saaristoon ja Jaakko jäi poikain kanssa. Menivät sitten kaupungin heteroystävällisimpään homobaariin, eli Kalleen jossa oli kuulemma yksin miesasiakkaita. Sitten Lostarissa Jaakko oli nähnyt erästä tuttua pitkästä aikaan.Tuttu oli kysynyt, että mitä kuuluu, niin Jaakko oli nohevana vastannut: "No mitäs tässä. Ensi viikonloppuna pitäisi tulla yksi kersa". Hehhe heee heee.

Hassua, että isänikin on niin kuulia kun muut jotain tiedustelevat vaikkapa siitä miksi häntä sitten kutsutaan ja sanoo, vaikkapa että: "Sellaset jätkät, jotka räpsii synnytyksessä kuvia ovat vähän säälittäviä", vaikka itse sitten totesi viikkoja aikaisemmin, että laajaobjektilla saisi hyviä otoksia synnytyksestä. Joka on sekin... ihan mielenkiintoista, vaikkakin totta.

Eilen isäni myös sanoi, että hän kyllä lähtisi ihan kenen naisen synnytykseen, koska se olisi vain yleissivistävää. Että: "Jos jossain vinkuintiassa kinttupolulla esimerkiksi joku nainen alkaisin lampaiden keskellä synnyttyämään, niin olisihan se hyvä että edes joku (siis hän vaikkapa) osaisi hoitaa synnytyksen". Niiiii-in. Johon Calle (lausutaan Salle) totesi, että: "Sä olisit ekana vapaaehtoisena puremassa napanuoraa poikki!". Jep, jep.

Tunnisteet:

1 Comments:

At 7:37 ip., Blogger Norppa said...

Ai "Anna otettiin mukaan" mutta jännästi norppakin tuli? :D
Mutta kyllä se pääsiäishanukas oli ihana! Sitä vois kattoo uudelleen ja uudelleen. Se on jotenkin herkkä ja nerokas sketsi - tekis mieli halata koko pääsiäishanua!

 

Lähetä kommentti

<< Home