Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

perjantaina, maaliskuuta 23, 2007

Miehiä - nuoria ja vanhempia

Tänään suuntasin taas mantereelle. Käkättelemään Suskin kanssa hyville jutuille [lue: vaihdoimme parhaita vanhempiemme... ööö... sanomisia ja tekemisiä] ja muutenkin kuulumisia. Ennen tuota törmäsin erääseen parhaaseen höpöttelytuttavaan, vanhaan opettajaani ja yhteistyökumppaniin. Mieheen, viisikymppiseen. Ja jotkut sanovat ettei miesten kanssa voi lörpötellä!

Porhalsin kahvittelujen jälkeen koetulostelemaan huip-pu-tär-kei-tä juttuja isän toimistolle (jotka unohdinkin sitten Hemppaan ja Maukkaan), missä oli Calle (lausutaan Salle)! EIKÄ! Ja juuri kun Callen naama oli ollut Cityssä. Ei ikinä uskoisi, että Callekin (kuten eräät toisetkin jullit) ovat käyneet jo 55 vuotta Kallessa, eli Kaarle XII:ta. Calle on kuulemma vähän niinkuin isäni toinen lapsi. Totta. Mulla on siis tavallaan vähän niinkuin isoveli.

Pojilla on niin poikain jutut: "Onnea hei ensimmäisen erektion johdosta!". Eeehh-he heee hee! Kiitti, kiitti! (EIKÄ! Taas näitä juttuja. Aina...). Isä ilmoitti taas, että hän opettaa Tyypin puhuttelemaan häntä Kopraksi "Koska kaikki muutkin kutsuu mua Kopraksi -- Niin, no teille kahdelle on suotu erivapauksia..." ja siis Sipa-mummolle, äidilleni ja loppupeleissä aika harva kutsuu isää Kopraksi. No, mutta kuullostaahan se tosi kovikselta, kun sanoo noin. Miehet.

Sitten palaveeraamaan Markku-serkun kanssa ja tekemään tulosteisiin kaikkia huipputärkeitä merkintöjä. Siitä vielä Annan ja tulosteiden kanssa himplailemaan vaatteita kauppoihin. Tulosteiden, jotka ovat siis nyt jossain Hempassa ja Maukassa ja toivottavasti löytyvät.

Kuva: täältä

Tunnisteet: ,