Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

maanantaina, huhtikuuta 02, 2007

Jännittävää

8:30 - Supistuksia edelleen samassa rytmissä. Joskus tulee kaksi mukavasti vähän tiheämmin. Se luo …ainakin vaihtelua. Kävin toisen kerran suihkussa ja se limatulppakin löysi kait tiensä ulkomaailmaan. Pakko sen se oli olla.

Olen nyt soittanut kolme kertaa Haikaranpesään, vaan kertoakseni etten vielä kuole kipuun. Onhan nuo jotkut supistukset toisia inhampia, mutta kun ollaan päästy 15 sekunttia supistusta, niin jysäri iskee koko vaihteella, mutta jo 30 sekunnin kohdilla alkaa hiljentelemään. Ja meidän sukujen akat ei turhasta valita! Ne on heikot ja miehet, jotka pillaa!

Jaakosta on huvittavaa, että kirjoitan blogiin, mutta hei: Jokainen rauhoittuu tavallaan! Ja supistuksestakin riippuen "kurki"kävely on paras tai sitten jyväpussi tai ääntely…

Tunnisteet: ,

11 Comments:

At 7:39 ap., Anonymous Anonyymi said...

Jesh! Tsemppiä synnärille!

 
At 7:53 ap., Blogger Mari L said...

Tsempit!

Mulla auttoi itsensä heijaaminen ees-taas tuolilla kun istui.

Odottele vaan rauhassa kotona, siä synnärillä saattaa tulla aika pitkäksi.

Ihanaa!

 
At 8:10 ap., Anonymous Anonyymi said...

Onnea Matkaan :)

Tzn tsemppaa

 
At 8:24 ap., Anonymous Anonyymi said...

Huu, sitä sen on. Menoa siis!

Luulenpa, että ne supparit siitä vielä kipeytyvät. Mutta ne jaksaa kun saa niihin apua siellä Haikarassa. Lykkyä pyttyyn.

Tänään varmaan jo pääsette kolmestaan katselemaan toisianne! Ja silloin ei ole köyhä eikä kipeä ;)

 
At 8:29 ap., Anonymous Anonyymi said...

Go HNa Go!!! Mulla oli ihan yhtä helppoa Arppia odotellessa, joten uskon sunkin nyt synnyttävän. Naurettavan helppoa vielä, eikö? ;)
VOimia!
-Manna

 
At 8:29 ap., Anonymous Anonyymi said...

Sun synnytys menee varmaan jotenkin luonnollisen "helposti", toivon niin. Mitenkään siis väheksymättä synnytyskipuja. Asentees odotukseen on ollut koko ajan niin kunnioitettavan lunkia ja välitöntä. Harvan mielestä kai maha on enää viime hetkillä kiva. Etkä ole syyllistynyt siihen, että raskaus olis yhtäkkiä IHAN koko elämä. Ja kai tällä kaikella nyt edes joku yhteys toisiinsa on.

 
At 8:55 ap., Anonymous Anonyymi said...

Olette ehkä jo lähteneet?! Joka tapauksessa olen täällä hengessä mukana :) Tsemppiä!

 
At 9:35 ap., Blogger Kaisa & Christoffer Leka said...

Onnea ja voimia!

 
At 9:35 ap., Blogger Norppa said...

Blogin lukeminen ja soittaminen oli niiin virhe!:) Mun on ihan äärinmäisen vaikea istua täällä kotona odottamassa. Mä tarvitsen kaiken tahdonvoimani etten ryntää teille taksilla hieromaan sua, joten välttelen eteistä etten vaan huomaamattani laita takkia päälle..

 
At 9:45 ap., Blogger Hanna Kopra said...

Tsemppi on kyllä tarpeen ja sitä käytetään tänään enemmän kuin normipäivinä. Onneksi sitä riittää. Kiitos.

MÄkin heijaan itteäni kuin transsiin pyrkivä joogi tmv.

Ehkä tää on menoa, mustakin alkaa vahvasti tuntua siltäå.

Mutta himassa ihan tappiin, täällä voi kieriskellä kuitenkin omalla lattialla.

Ja mä niin toivon että Tyyppi on saanut Arpilta vaikutteita, koska se olisi todella kohteliasta ja osoittaisi että on hyvä tapainen.

Ai niin Kaisa! Onko C:llä fillaristiasu? Sillä mä näin Lekan näköisen miehen keltaisessa fillariasussa Manskulla... Ja jotenkin se voisi olla Leka.

Norppa. Tulee vielä päivä, kun sä välttelet meidän eteistä. Sillä me niin voidaan kuule rimpautella sua hoitamaan vauvahierontaa, kun itseltä ehkä loppuu jaksaminen! Doutsjuu vöri.

 
At 11:54 ap., Blogger Kaisa & Christoffer Leka said...

Jos ajatus Lekan hekumallisen lihaksikkaasta vartalosta puettuna keltaiseen pyöräilyasuun ilahduttaa lattialla kierimisen lomassa niin voin paljastaa että sillä on tosiaan kaapissa tyylikäs kirkkaankeltainen ajoasu. Mutta en oo varma onko se ollut vielä käytössä tänä keväänä, kun se on lyhythihainen ja -lahkeinen... ehkä irtohihojen kanssa? :)

Hyödytön aiheeseen liittyvä neuvo ei-synnyttäneeltä: Pyöräily on aina auttanut tosi hyvin mun kuukautiskipuihin. Mutta ei taida olla lääketieteellisten auktoriteettien hyväksymä keino synnytyksessä? :D

Tsemppiä!

 

Lähetä kommentti

<< Home