Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

maanantaina, huhtikuuta 02, 2007

Mitäköhän tää on?

Kello on 3.13 ja ...kyllä nämä kait supistuksi lasketaan... tulee muutamien minuuttien välien melkein/lähes/siinä öbaut minuutin kestoisina pläjäyksinä. Hyvin eläväisesti tulee mieleen ne teiniajat, jolloin kärsin suhteellisen rankoista kuukautiskivuista. Mielenkiintoista.

Heräsin varmastikin vessahätään ja totesin jo illalla havaitsemani selkäkivun voimistuneen. Enpä saanut unta enää ja aaaaaaaauuuuuuuutzzzzzz… 2 minuuttia väliä ja itse setti noin 45+ sekunttia… huomasin että alkoi tuntumaan sitten vähän etupuolellakin.

Uusimmissa Nokian puhelimissahan EI OLE ajastinta, joten onneksi minulla on 40–50-luvun Zenith, jolla ajan saa otettua/mitattua.

Let's see nyt mitä tämä on. Koneelle tulin kuitenkin tehdäkseni val… …miiksi joukkomeilin, jos vaikka lähtö tulisikin. Niin Jaakolle ei jaksa välttämättä luetella niitä kaikkia, joille pitäisi jotain ilmoittaa. Ziigaillaan. Ei tästä tule nyt mitään. Jatketaan myöhemmin.

Tunnisteet: ,

1 Comments:

At 4:22 ip., Blogger Eeva said...

Ei liity varsinaiseen aiheeseesi, mutta mitenkäs pääsit eroon kuukautisoireista? Olen useampaa lääkettä kokeillut, mutta ne tuhoavat mahalaukun. No, ainakin alatiesynnytys kuulemma vähän helpottaa oireita, harmi vain sellaista ei ole tiedossa vähään aikaan. :/

Toivon kaikkea hyvää blogisi aiheeseen liittyen. :)

 

Lähetä kommentti

<< Home