Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

maanantaina, huhtikuuta 02, 2007

Mielenkiintoista

6:12 Supistuksia 2–4+ minuutin välein ja aina noin 50 sekunttia.

Mutta kipu ei ole, ainakaan allekirjoittaneella, älytöntä. Siis kylmähiksa on mukavasti yltäpäältä pinnassa, mutta tuskaista tämä ei ole. Jopa aika kello kahdesta on kulunut melko sujuvasti. Onneksi eilen sain isältä Midsummer Murdersin 5. kauden ja pystyin päättelemään todellisen syyllisenkin, kaiken ohessa.

Välissä tosin pausetin ja otin noin puolentunnin suihkun. Jyväpussi on myös ollut todella miellyttävä, mutta eniten painoarvoa laittaisin hengitykselle. Kaikista äänenkäyttö yms. musiikintuntien hengitysharjoituksita on ollut apua ennenkin. Niiden teinikuukautiskipujen... AAAaaaaaUUuuUtZZ… kanssa. On se hyvä, että on käsketty hengittää pallealla.

Olen nyt soittanut kahdesti Haikaranpesään, vaikka siis ei ole mitään AAAPUVVA-hätää. Ihan vaan, että …no kun sinne voi ja pitäneekin soittaa ja tavallaan myös vihjata, että saaattaa olla keikkaa tulossa.

Jaakko nukkuu. Nukkukoon. Emmehän tiedät ovatko viimeiset unet lähiaikoihin, että sanotaan: "Nuku vaan. Ei mitään hätää, ihan ookooo, ei tarvi herätä". Mutta töihin saa ilmoittaa ettei vält-tä-mät-tä pääse tulemaan. Sillä jos nämä ovat "vaan" jotain kettuilusuppareita, niin en kyllä jää itsekseni …MmmmmmmAAaaautzsh… ottamaan niistä selvää.

Herra ei ole korjannut kokkailujälkiäänkään, joten ne voisi hoitaa keittiöstä pois. Jännittävää ettei nk. linjakokki ole niitä viikonloppuna siivonnut. Kun nk. linjakokki ei ole ollut oikein sillä tuulella.

No niin. Menenpä lämmittämään jyväpussia.

Tunnisteet: ,

2 Comments:

At 7:30 ap., Blogger Selenn said...

Mulla on varmaan jotain myötätuntomahakipua täällä päässä ;)

Voimia nyt siihen päähän!

 
At 7:36 ap., Blogger Hanna Kopra said...

Kiitti kiitti. Kyllä luulisin, että voimia riittää vielä hyvinkin.

 

Lähetä kommentti

<< Home