Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

maanantaina, huhtikuuta 02, 2007

Puhelinlangat laulaa...

...ja taivalla aurinko paistaa.

10:15 - Ihan sama homma ja aikataulu. Nk. väliajoilla olo palautuu ns. normaaliksi, ei satu eikä edes ole mitään sellaista oloa, että uutta supistusta heti tulis. Niin ennen kuin tulee.

Jaakko kyselee millaista se kipu on, mutta turha kai verrata koviin kuukautiskipuihin… huh …tai siis naistenvaivoihin muutoinkaan. Kun Jaakkohan on mies. Eikä miehet oikein tajua. Noita juttuja.

Kätlärille pitää soittaa seuraavan kerran joko kun olo on yyyber tus… kainen tai viimeistään kahden–kolmen aikaan. Kun siellä nyt pitää tänään ip käydä.

Parasta painkilleriä on hengittämisen, "haikarakävelyn", lattialla kieriskelyn ja lämpöjyväpussin lisäksi brittidekkarit, mulla on miean ouverdousit. Mutta ei se mitään, jollainhan pää pitää sekoittaa…

huh…

On tosi outoa ja hassua ajatella, että mm. turvakaukalossa tuodaan joku Tyyppi meille himaan. Sitten jo siellä Kätlärillä se on meidän. Oma. Ja se justiinsa pitää tuoda kotiin ja sitten noin. 15 vuoden kuluttua mä haen sitä jostain ensikännäyksiltä ja mietin miten paljon juopunut teini kestää ja osaa sisäistää sapiskaa. JA että me nähdään tosiaan ehkä jo tänään.

Tunnisteet:

9 Comments:

At 9:51 ap., Anonymous Anonyymi said...

Tsemppiä :)

Ihana vaihe tuo uuden syntymä!

 
At 11:46 ap., Blogger P said...

Mahtavaa! Kyllä se nyt varmastikin on sitä ihteänsä. Ja nyt se sitte tapahtu. Melkein tuli omaa synnytystä ikävä. Sairasta.

Kovasti tsemppiä! Ilokaasu on kiva juttu, sitä kantsii imee sisäänsä. ;)

 
At 12:02 ip., Anonymous Anonyymi said...

TseNppiä kovasti! Huima blogisynnäri, tää on niiin jännää tää nykyaika. :)

Nanna

 
At 2:16 ip., Anonymous Anonyymi said...

Tänäänkö täällä sitten alkoi tapahtua! Huimaa lukea supistelupostauksia, melkein reaaliajassa me synnytetään mukana hengessä :)

Tosiaan, tsemppiä paljon!
Ehkä tähän aikaan olet jo tositositoimissa!

 
At 2:31 ip., Anonymous Anonyymi said...

Jonkin aikaa olen blogiasi lueskellut ja ihan varsinkin tuosta viimeisimmän postauksen vikasta kappaleesta ihan todella liikutuin. Nyt taitaa olla jo myöhäist toivotella synnytykseen onnea, mutta sen jälkeiseen elämään tyypin kanssa toivotan!

 
At 2:54 ip., Blogger Selenn said...

Niin sitä sitten taidettiin lähtiä :) Ei muutakuin onnea matkaan!

 
At 3:07 ip., Anonymous Anonyymi said...

Onnea ponnea ja tsemppiä (vaikka näetkin tämän vasta nyytin kanssa kotosalla)! Ei ihan sitten mennyt aprillipäivälle :)

 
At 4:48 ip., Blogger Suojakänni said...

Hep,

olen kovalla kiinnolla seurannut tämän paksuuden etenemistä, kun itsekin olen samoissa tiloissa (tosin jakaantumassa vasta kesäkuussa). Kertokaa nyt hyvät sisäpiiri-immeiset ihmeessä täällä kommenttiloorassa, jos saatte tietoonne jotakin uutista (ja saatte siihen luvan)!

 
At 7:07 ip., Blogger Katja said...

Luulin jo, että la-iltana tai su oli tullut lähtö kun ei ollut mitään postauksia reiluun vuorokauteen. Että Tyypillä olisi ollut huumorintajua syntyä aprillipäivänä :)

Mutta kaikki aikanaan.

Kuten se, että luin vasta nyt nämä viimeisimmät jutut täällä tippa linssissä eläytyen. Ehkäpä tyyppi on jo nähnyt tämän maailman valon ja olette kaikki kolme onnellisina yhdessä... Onnea matkaan! Missä ihmeen vaiheessa sitten olettekin.

Toivottavasti infoa tulee meille eläytyjille asti mahd pian!

Hengessä mukana! Kesäkuussa tullaan perässä :)

 

Lähetä kommentti

<< Home